Tule toiminnanjohtajaksi lapsisyöpäpotilaiden vanhempainyhdistykseen 

31.12.2018 klo 10:00
 HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry eli Kympin lapset (www.kympinlapset.fi) on vuonna 1982 perustettu yhdistys, jonka päämääränä on parantaa HYKS:ssä hoidettavien lapsisyöpäpotilaiden hoito-olosuhteita sekä tukea lasten kuntoutusta ja kehitystä. 

Yhdistyksellä on noin 1400 jäsentä, joista suurin osa on lapsisyöpäpotilaiden vanhempia, muita läheisiä tai entisiä lapsipotilaita. Yhdistyksen jäseniä on kaikkialta Suomesta, muutama jäsen Suomen ulkopuoleltakin. Yhdistys järjestää potilasperheille toimintaa lähinnä pääkaupunkiseudulla sekä yhdistyksen Kuortinkartanon kurssi- ja leirikeskuksessa Pertunmaalla.   

HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry eli Kympin lapset hakee osa-aikaista toiminnanjohtajaa koordinoimaan yhdistyksen toimintaa. Työssä painottuvat yhdistyksen potilasjäsenperheiden, sairaalan henkilökunnan, eri järjestöjen sekä toimintaa rahoittavien tahojen kanssa tehtävä yhteistyö. Työnkuva tarkentuu tehtävään valitun henkilön vahvuuksien mukaan. 

Hakijoilta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kiinnostuneisuutta järjestötyöhön, kehittävää ja yhteistyötä tukevaa työotetta, valmiutta työskennellä itsenäisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta järjestötyöstä ja järjestöavustusten hakemisesta. Viestintä- ja markkinointiosaaminen sekä taloushallinnon osaaminen katsotaan eduksi.  

Toiminnanjohtajana työtehtäviisi kuuluu hoitaa yhdistyksen juoksevaa hallintoa yhdistyslain, yhdistyksen sääntöjen ja hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa STEA-rahoitukseen liittyvien raporttien ja hakemusten laatimista, yhdistyksen omistamien asuntojen hallinnointia sekä yhdistyksen toiminnan suunnittelua, markkinointia ja toteutusta yhdessä hallituksen ja yhdistyksen vapaaehtoisten kanssa. Toimit myös hallituksen sihteerinä.  

Toiminnanjohtajan työsuhde on osa-aikainen (20-30h/vk) ja valitulla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihinsa. 

Työsuhde on määräaikainen vuoden 2019 loppuun saakka, minkä jälkeen työsuhteen jatkuminen riippuu ulkopuolisesta jatkorahoituksesta. 

Työtehtävien hoitaminen edellyttää valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin. 

Toiminnanjohtajan työtila sijaitsee Helsingissä, lähellä Uutta lastensairaalaa sekä satunnaisesti Pertunmaalla, Kuortinkartanon kurssi- ja leirikeskuksessa. 
Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään helmikuussa 2019. 
Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika. 

Hakemukset liitteineen toimitetaan (yhtenä pdf-tiedostona) 15.1.2019 klo. 24.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anna.cantell-forsbom(at)kympinlapset.fi. Hakijoita pyydetään ilmoittamaan hakemuksessa palkkatoiveensa. 

Lisätietoa antaa yhdistyksen puheenjohtaja Anna Cantell-Forsbom, 040 5545576, anna.cantell-forsbom(at)kympinlapset.fi tai varapuheenjohtaja Janina Mäntymaa, 050 5435454, janina.mantymaa(at)kympinlapset.fi.