Kuortinkartanon kesä sisältää paljon tapahtumia koko perheelle

22.4.2019

Kesä on vilkasta aikaa Kuortinkartanossa. Tapahtumia on paljon ja mukaan mahtuvat niin uudet kuin vanhatkin tutut.

Kuortinkartanon kesäleirit lapsille ja nuorille toteutuvat vuonna 2019 kaksi kertaa. Ensimmäinen leiri järjestetään kesäkuun alussa koulujen loputtua. Ilmoittautuminen kesäleireille 1 on auki huhti-toukuun aikana. Kesäleirille 2 ilmoittautuminen on auki heinä-elokuussa. Lisää tietoa lasten ja nuorten leiritoiminnasta löydät täältä.

Heinäkuussa perheiden on mahdollista nauttia kesälomajaksoista Kuortinkartanossa 9.-12.7.2019 tai 14.-17.7.2019. Infektioriskissä oleville perheille on järjestetty oma lomajaksonsa 23.-27.7.2019. Ilmoittautuminen kesälomajaksoille löytyy täältä.

Isovanhemmille ja lapsenlapsille järjestetään jälleen hyvin suosittu oma leiriviikkonsa 24.-28.6.2019. Leirillä vetäjinä toimivat Taika-osaston kuntoutusohjaaja Saila Ylönen sekä leiriohjaaja Vesa Vuopala. Leirille pääset ilmoittautumaan täällä.

Heinäkuun 20. päivänä Kuortinkartanon pihamaa täyttyy perinteisen Kympin lasten kesäjuhlan vieraista, esiintyjistä ja ohjelmasta. Kesäjuhla syntyy talkoovoimin ja talkoolaiseksi voivat ilmoittautua kaikki tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneet. Talkoolaiset saavat Kuortinkartanossa ylläpidon ja perehdytyksen talkootehtäväänsä.