Etusivu

Ajankohtaista

HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:n eli Kympin lasten sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tiistaina 30.3.2021 klo 18.00 alkaen etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhdistyksen hallitus on päättänyt, että yhdistyksen vuosikokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ilmoittautuminen viimeistään 22.3.2021 yhdistyksen nettisivuilla löytyvällä lomakkeella.
Vuoden 2020 vuosikokous jouduttiin siirtämään koronaviruspandemian vuoksi maaliskuulta syksyyn. Uusi päivämäärä on 2.9. ja paikka on Ammattiopisto Luovin tiloissa osoitteessa Elimäenkatu 20, 00510 Helsinki.
Kympin Lasten toiminta Helsingin toimitiloissa, sairaalassa sekä Kuortinkartanossa on ollut keskeytyneenä 16.3. alkaen koronavirustilanteen vuoksi. Tukea on tänä aikana tarjottu etäyhteyksien avulla. Valtioneuvoston asettamien kokoontumisrajoitusten purkamisen johdosta Kympin lapset käynnistää loma- ja leiritoimintaa heinäkuussa. Minkään muotoiseen toimintaan ei saa osallistua, mikäli olet sairastunut hengitystieinfektioon tai sinulla on flunssaoireita. Yhdistyksen kaikessa toiminnassa otamme huomioon viranomaisten ohjeistuksen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja toimintaan osallistuvien turvallisuus on meillä aina etusijalla.
HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:n eli Kympin lasten sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 25.3.2019 klo 18.00 Helsingin Uuden lastensairaalan Hattivatti-luentosalissa. Klo 17.30 alkaen tarjolla on kahvia ja pientä syötävää. Vuosikokouksen aluksi Taika-osaston osastonhoitaja Nina Santala pitää puheenvuoron teemalla ”Mitä uutta Uudessa lastensairaalassa”.
Kympin Lapsilla on paljon tapahtumia talven ja kevään aikana. Tutustu tapahtumakalenteriimme, johon päivittyy jatkuvasti uusia tapahtumia.
RSS ATOM