Etusivu

Ajankohtaista

[1-10] [11-20] [21]
Vuoden 2020 vuosikokous jouduttiin siirtämään koronaviruspandemian vuoksi maaliskuulta syksyyn. Uusi päivämäärä on 2.9. ja paikka on Ammattiopisto Luovin tiloissa osoitteessa Elimäenkatu 20, 00510 Helsinki.
Kympin Lasten toiminta Helsingin toimitiloissa, sairaalassa sekä Kuortinkartanossa on ollut keskeytyneenä 16.3. alkaen koronavirustilanteen vuoksi. Tukea on tänä aikana tarjottu etäyhteyksien avulla. Valtioneuvoston asettamien kokoontumisrajoitusten purkamisen johdosta Kympin lapset käynnistää loma- ja leiritoimintaa heinäkuussa. Minkään muotoiseen toimintaan ei saa osallistua, mikäli olet sairastunut hengitystieinfektioon tai sinulla on flunssaoireita. Yhdistyksen kaikessa toiminnassa otamme huomioon viranomaisten ohjeistuksen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja toimintaan osallistuvien turvallisuus on meillä aina etusijalla.
HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:n eli Kympin lasten sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 25.3.2019 klo 18.00 Helsingin Uuden lastensairaalan Hattivatti-luentosalissa. Klo 17.30 alkaen tarjolla on kahvia ja pientä syötävää. Vuosikokouksen aluksi Taika-osaston osastonhoitaja Nina Santala pitää puheenvuoron teemalla ”Mitä uutta Uudessa lastensairaalassa”.
Kympin Lapsilla on paljon tapahtumia talven ja kevään aikana. Tutustu tapahtumakalenteriimme, johon päivittyy jatkuvasti uusia tapahtumia.
Kympin Lasten toimintaa on pyöritetty 37 vuotta vapaaehtoisvoimin. Hallituksen jäsenet ja muut vapaaehtoiset ovat vastanneet niin erilaisten tapahtumien järjestämisestä, yhdistyksen asuntojen hallinnoinnista kuin lehden toimittamisestakin. Tänä vuonna haimme STEA:lta ensimmäistä kertaa avustusta työntekijän palkkaamiseksi. STEAn rahoituksen turvin saimme palkattua yhdistyksen historian ensimmäisen toiminnanjohtajan. Sosionomi YAMK, yhteisöpedagogi AMK ja neuropsykiatrinen valmentaja Anu Tikka aloitti Kympin Lasten osa-aikaisen toiminnanjohtajana helmikuun puolivälissä. Hänen ensimmäisiä työtehtäviään on työtilan kunnostaminen Pikku-Messisen asuntoon. Monen muun koulutuksen lisäksi Anulla on myös maalarin ammattitutkinto, joten käsillä tekeminenkin onnistuu häneltä. Anu ottaa vähitellen vastuuta osasta niistä tehtävistä, joista hallituksen jäsenet ovat vastanneet. Kun Anu on ehtinyt perehtyä yhdistyksen toimintaan, tullaan hänen osaamistaan varmasti hyödyntämään monenlaisessa vertaisryhmätoiminnan kehittämisessä. Anun tavoittaa sähköpostitse anu.tikka(at)kympinlapset.fi ja puhelimitse 044-2313233
RSS ATOM