Etusivu

Ajankohtaista

[1-10] [11-19]
HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:n eli Kympin lasten sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 25.3.2019 klo 18.00 Helsingin Uuden lastensairaalan Hattivatti-luentosalissa. Klo 17.30 alkaen tarjolla on kahvia ja pientä syötävää. Vuosikokouksen aluksi Taika-osaston osastonhoitaja Nina Santala pitää puheenvuoron teemalla ”Mitä uutta Uudessa lastensairaalassa”.
Kympin Lapsilla on paljon tapahtumia talven ja kevään aikana. Tutustu tapahtumakalenteriimme, johon päivittyy jatkuvasti uusia tapahtumia.
Kympin Lasten toimintaa on pyöritetty 37 vuotta vapaaehtoisvoimin. Hallituksen jäsenet ja muut vapaaehtoiset ovat vastanneet niin erilaisten tapahtumien järjestämisestä, yhdistyksen asuntojen hallinnoinnista kuin lehden toimittamisestakin. Tänä vuonna haimme STEA:lta ensimmäistä kertaa avustusta työntekijän palkkaamiseksi. STEAn rahoituksen turvin saimme palkattua yhdistyksen historian ensimmäisen toiminnanjohtajan. Sosionomi YAMK, yhteisöpedagogi AMK ja neuropsykiatrinen valmentaja Anu Tikka aloitti Kympin Lasten osa-aikaisen toiminnanjohtajana helmikuun puolivälissä. Hänen ensimmäisiä työtehtäviään on työtilan kunnostaminen Pikku-Messisen asuntoon. Monen muun koulutuksen lisäksi Anulla on myös maalarin ammattitutkinto, joten käsillä tekeminenkin onnistuu häneltä. Anu ottaa vähitellen vastuuta osasta niistä tehtävistä, joista hallituksen jäsenet ovat vastanneet. Kun Anu on ehtinyt perehtyä yhdistyksen toimintaan, tullaan hänen osaamistaan varmasti hyödyntämään monenlaisessa vertaisryhmätoiminnan kehittämisessä. Anun tavoittaa sähköpostitse anu.tikka(at)kympinlapset.fi ja puhelimitse 044-2313233
Muumipeikko on ihmeissään. Talvisessa metsässä lumesta veistetty hevonen vaikuttaa aivan todelliselta. Taustalla odottaa lumen peittämä Muumitalo, jonka lämpöä kohti tietään luotaa Hiihtäjä-Hemuli mukanaan Surku-koira.
RSS ATOM