HJK All Stars x Gilla FC <3 Kympin Lapset -ottelu sunnuntaina 26.5.24

18.4.2024

Sunnuntaina 26.5.  Bolt Arenalla järjestetään kaksi matsia sisältävä hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tuotot lahjoitetaan Kympin Lasten toimintaan. Kansallisen Liigan ottelu HJK – JyPK käynnistyy kello 15,  jonka jälkeen hyväntekeväisyysmatsissa kohtaavat HJK:n All Stars -joukkue sekä vaikuttajia pursuava Gilla FC.

Kansallisen Liigan matsi sekä hyväntekeväisyysottelu yhdistetään yhdeksi isoksi tapahtumaksi, jonka liput maksavat aikuisilta 15 euroa ja lapsilta viisi euroa. Molempiin peleihin käy samat liput, jotka ovat myynnissä osoitteessa hjk.lippu.fi. Kansallisen Liigan matsin tauolla järjestetään myös Meet&Greet, jossa paikalla on Gillan ja HJK All Starsin pelaajia.

Lisäksi kannatuslipun muodossa voi lahjoittaa haluamansa summan Kympin Lasten MobilePay -lahjoituksena numeroon 33729.

Huikea pelaajakokoonpano luvassa 

Ottelu pelataan sekajoukkueilla. Kentällä Gilla-paidassa nähdään muun muassa Ville Galle, Ilari Mettälä, Roni Bäck ja Roope Rannisto. Tänäkin vuonna tapahtumassa nähdään kiinnostavia naispelaajia.  

HJK All stars -joukkueen kokoonpanosta löytyy muun muassa kymmenen suomenmestaruutta klubipaidassa voittanut Christina Forssell sekä HJK:ta sekä pelaajana että valmentajana edustanut Mika Lehkosuo. Hyväntekeväisyysottelussa paluun kentälle tekevät myös Akseli Pelvas ja Atik Ismail. Joukkuetta valmentaa menestyksekkään kansainvälisen uran tehnyt valmentajalegenda Martti Kuusela.

Kympin Lapset tukee Uuden lastensairaalan Taika-vuodeosastolla (entinen Osasto 10) hoidettavia sekä hoidossa olleita lapsisyöpäpotilaita ja heidän perheitään. 

Hyväntekeväisyysottelun alullepanijana toiminut ja HJK All Stars -joukkueen kapteenina toimiva Minna Kauppinen tutustui vuonna 2022 Kympin Lasten toimintaan oman lapsen sairastuttua leukemiaan. Kympin Lasten toiminta toi ensimmäisestä sairaalaviikosta alkaen perheelle tukea sekä mahdollisuuden keskustella ja kuunnella toisia samassa tilanteessa olevien kanssa.

– Kun lapsi sairastuu vakavasti, kriisin ja pelon lisäksi ulkopuolisuuden tunne ottaa vahvasti valtaa ja tiput pois kaikista sosiaalisista ympyröistä infektioeristyksen takia. Kympin Lapset tarjoaa mahdollisuuksia tavata vertaisia turvallisten tapahtumien kautta ja pääset pieneksi hetkeksi ulos omasta kuplasta. Juuri tämän takia on upeaa päästä yhdessä Klubin ja Gilla FC:n kanssa luomaan elämyksiä potilasperheille, jotka auttavat jaksamaan eteenpäin. Jalkapallolla on suuri voima yhdenvertaisuuden edistämisessä ja olen todella onnellinen että tämä hyväntekeväisyysottelu toteutuu nyt jo toistamiseen, Kauppinen sanoo.

Gillan kapteenina tulevassa hyväntekeväisyysottelussa toimivalle Duarte Tammilehdolle ja kumppanilleen Aino Mäkiselle Kympin Lasten toiminta on ikävä kyllä tullut myös tutuksi. Tammilehdon ja Mäkisen tyttäreltä Elmalta löytyi pahanlaatuinen aivokasvain, joka saatiin onneksi hoidettua. Elman isoveli Noah vietti kahtena kesänä viikon Kympin Lasten kesälerillä osana koko perheen tukipalvelua.

– Kympin Lasten toiminta on erittäin arvokasta koko perheen hyvinvoinnille. Kun lapsi sairastuu syöpään, niin elämän psyykkinen, sosiaalinen ja fyysinen tasapaino järkkyy kertaheitolla. Ei vain ydinperheellä, vaan myös esimerkiksi isovanhemmilla. Meidän perheessä isovanhempien on ollut mahdollista saada vertaistukea Kympin Lasten kautta, mikä taas on auttanut heidän jaksamistaan tässä vaikeassa matkassa. Olemme hyvin kiitollisia juurikin siitä, miten he ovat tukeneet kaikkia lähimmäisiämme, Tammilehto kiittelee.

Lue lisää HJK:n sivuilta

Tule mukaan kannustamaan joukkueita ja vinkkaa muillekin! 

Potilasperheille tarjoamme vapaalippuja, mutta kutsukaa ystävät, suku ja kumminkaimat mukaan hyväntekoon ja huippufutiksen pariin!

Liput saa hankittua HJK:n lippukaupasta.INFEKTIORISKISSÄ OLEVAT PERHEET

Infektioriskissä oleville perheille tarjoamme mahdollisuuden osallistua tapahtumaan omassa aitiossa omalla sisäänkäynnillä. Luvassa pientä purtavaa ja yllätysvieras. Aitioon mahtuu max 20 henkilöä. Varmistathan vielä lääkäriltäsi, että voitte osallistua. 

Valitse AITIO-ilmoittautumislomake ja sen täytettyä saat ohjeet sähköpostiisi.

MUUT OSALLISTUJAT

70 ensimmäiselle ilmoittautuneelle potilasperheeseen kuuluvalle paikka otteluun veloituksetta! 

Valitse KATSOMO-ilmoittautumislomake ja sen täytettyä saat ohjeet sähköpostiisi.

Ilmoittautuminen päättyy 23.5.2023 klo 14.00.