Jäsentoiminta Kuortinkartanossa

 

Yhdistyksen järjestämät kurssit ja leirit

 

Lasten ja nuorten viikonloput ja kesäleirit

Yhdistys järjestää Kuortinkartanossa kesäisin viikon mittaisia kesäleirejä ja talvikaudella viikonloppuleirejä, jotka on tarkoitettu syöpää sairastaville tai sairastaneille yli 7-vuotialle lapsille ja nuorille sekä heidän sisaruksilleen. Lue lisää sivulta Toiminta > Lapset ja nuoret.

Perheviikonloput

Perheviikonloppu on oivallinen koko perheen lomanviettomahdollisuus Kuortinkartanon rauhallisessa maalaismiljöössä. Samalla voit tavata muita samanlaisessa elämäntilanteessa olevia perheitä. Perheviikonlopuille ovat tervetulleita myös potilaiden isovanhemmat. Osallistujien on hyvä muistaa, että joukossa voi olla potilaita, joiden on vältettävä infektioita.

Perheviikonloppujen ajankohdat ovat nähtävissä tapahtumakalenterissa. Ilmoittautumisia ottaa vastaan ja kyselyihin vastaa Kuortinkartanon vastaava hoitaja Tuula Kurppa (kts. Yhteystiedot).

Perheiden lomaviikot

Talvella hiihtolomien aikaan ja kesällä järjestetään Kuortinkartanossa lomaviikkoja jäsen- ja potilasperheille. Mukaan tulevien perheiden on tärkeää muistaa, että joukossa voi olla potilaita, joiden on vielä vältettävä esim. vatsatautia ja vesirokkoa. Mikäli perheenjäsenistäsi joku saattaa infektioita tartuttaa, ei perhe voi viikonlopulle osallistua.

Lomaviikkojen ajankohdat ovat nähtävissä tapahtumakalenterissa. Ilmoittautumisia ottaa vastaan ja kyselyihin vastaa Kuortinkartanon vastaava hoitaja Tuula Kurppa (kts. Yhteystiedot).
 

 

Omavastuuhinnat ovat nähtävissä täällä.