Kuortinkartanon kesäjuhlatalkoot

Tule tekemään Kuortinkartanon kesäjuhlasta yksi kesän parhaista päivistä! 

Tapahtumassa kerätään varoja syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten leiritoiminnan ylläpitämiseen yhdistyksemme kurssikeskuksessa Kuortinkartanossa. Kesäjuhla järjestetään pääosin talkoovoimin ja juhlassa vierailee vuosittain 500–800 henkeä viettämässä kesäistä iltapäivää. Juhlan esiintyjäkaarti julkistetaan kevään 2024 aikana.  

Kaipaamme rentoon ja iloiseen talkooporukkaamme erilaisia apukäsiä. 

Tarjoamme talkoolaisille majoituksen ja syötävää. Aikaa talkoolaisille jää myös jutusteluun, uintireissuihin ja mukavaan yhdessäoloon. Sauna lämpenee tietysti joka ilta! Lisäksi nuoret ja muut halukkaat voivat saada osallistumisestaan työtodistuksen.

Talkoot alkavat torstaina 18.7. mutta mukaan voit liittyä myös myöhemmin!

Ennen varsinaista juhlapäivää pistetään mm. esiintymislava ja puitteet kuntoon, rakennetaan katsomo ja kojut, kootaan arpajais- ja ongintapalkkiot ja valmistellaan infomateriaaleja sekä ollaan apukäsinä keittiössä. 

Kesäjuhlapäivänä, lauantaina 20.7. tehdään viimeiset juhlavalmistelut ja kukin saa juhlan ajaksi oman asemapaikkansa, jokaisessa pisteessä on useampi talkoolainen. Eri pisteitä ovat mm. onginta, saappaanheitto, makkaran- ja letunpaisto, parkkiohjaus ja roskishuolto, monen muun homman lisäksi, jokaiselle löytyy jotakin!

Juhlan jälkeen puretaan kaikki yhdessä kojut ja katsomo ja sitten onkin aika yhteiselle ajalle ja päivän kokemuksien jakamiselle!

Arpajais- ja ongintapalkinnot

Haluatko olla jo keväällä mukana juhlan valmisteluissa? Merkittävä osa tapahtuman tuotosta tulee arpajaisista. Etsimme yrityskumppaneita sponsoroimaan tavaralahjoituksin arpajaisia, tiedätkö sopivan yrityksen, joka voisi osallistua tähän?

Ole yhteydessä Kympin Lasten järjestösihteeri Tiina Kallioon, niin saat valmiin saatekirjeen ja ohjeet yrityksille arpajaispalkintojen toimitukseen (tiina.kallio@kympinlapset.fi)


Ilmoittautumislomake

Kesäjuhlatalkoot 18.7.-21.7.2024

Osallistun/Osallistumme talkoisiin (valitse kaikki päivät, jolloin olet/olette paikalla
Tarvitsen/tarvitsemme majoitusta

Osallistujatiedot

Osallistuja 1

Osallistuja 2

Osallistuja 3

Osallistuja 4

Osallistuja 5

Osallistuja 6

* Ikä- ja sukupuolitietoja kysytään anonyymia tilastointia varten

Talkoot

Talkoolaisena minua/meitä kuvaa (Voit valita kaikki sopivat)
Minulla on voimassa oleva

Kuortinkartanolle etukäteen tiedoksi

Muut tiedot

Minulle saa lähettää tietoa Kympin Lasten toiminnasta (voit milloin tahansa peruuttaa luvan: info@kympinlapset.fi)