Linnanmäki-päivä

Hurvittelua Lintsillä luvassa elokuussa!

Lähde mukaan viettämään mukavaa päivää LInnanmäellä! Kympin Lapset kustantaa potilasperheiden lapsille rannekkeet 25 euron omavastuuosuudella. Lasten tulee olla 3 vuotta täyttäneitä mutta alle 18-vuotiaita.

Rannekkeet jaetaan lauantaina 10.8. klo 13.00–13.30 Sealifen sisäänkäynnin läheisyydestä (Tivolitie 10). Olethan paikalla ajoissa – rannekkeita ei ole mahdollista saada enää tämän jälkeen.

Omavastuuosuuden maksu tapahtuu rannekkeiden lunastuksen yhteydessä tapahtumapäivän. Voit suorittaa maksun MobilePaylla tai kortilla. Käteinen EI käy.

Linnanmäen 7 laitetta (Kuuputin, Merirosvolaiva, Muksupuksu, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä) ovat maksutta huvittelijoiden käytössä, eli aivan pienimmät eivät tarvitse omaa ranneketta. Siksi yhdistys tarjoaa edulliset rannekkeet vain kolme vuotta täyttäneille potilasperheenjäsenille.

HUOM! Linnanmäki on kyseisenä aikana auki normaalisti, ja kyseessä ei ole Kympin Lasten yksityistilaisuus. Tarvittaessa varmista osallistuminen lääkäriltä.

Kympin Lasten jäsenyys on Linnanmäki-päivään osallistumisen edellytys. Varmistathan, että olet maksanut vuoden 2024 jäsenmaksun.

Ilmoittauduthan viimeistään 28.7.2024!

 

Ilmoittaudu Linnanmäki-päivään la 10.8.2024

Olen Kympin Lasten jäsen