Mindfulness-valokuvauskurssi

  • pe-ti 9.13.9.2022
  • Etä & Helsinki
Mindfulness-valokuvauskurssi. Valokuva: Satu Lehtinen.

Voimaannu uudella Mindfulness-valokuvauskurssilla

Valokuvaaminen on erinomainen keino päästä kiinni tähän hetkeen. Luonto elvyttää ja palauttaa stressistä. Mindfulness-valokuvauskurssin tarkoituksena on voimaannuttaa ja rentouttaa niin valokuvauksen kuin luonnonkin parissa.

Kurssiohjelma

Kurssilla on kolme opetuskertaa, joista on kaksi on etänä ja yksi Seurasaaressa.

Ensimmäisenä iltana tapaamme etänä. Tutustumme toisiimme ja valokuvaterapian maailmaan. Opimme myös valokuvauksen perusteita.

Retkipäivänä lähdemme Seurasaareen, jossa toteutamme sekä yhdessä että erikseen erilaisia tehtäviä. Seurasaaresta siirrymme Kympin Lasten toimistolle iltapäiväkahveille jakamaan fiiliksiä.

Kolmantena iltana kokoonnumme katselemaan valokuvia ja keskustelemaan niistä etänä.

Kohderyhmä ja kuvausvälineet

Mindfulness-valokuvauskurssi on suunnattu aikuisille ja noin yli 16-vuotiaille. Välineeksi riittää kännykkäkamera, mutta käyttää voi myös järjestelmä- tai digikameraa.

Kurssin opettajat

Saila Ylönen
Valokuvaterapian menetelmäohjaaja, erikoissairaanhoitaja, kuntoutuksen ohjaaja, työnohjaaja, luontolähtöinen
kuntouttava työ (Green Care), kirjallisuusterapiaopintoja

Satu Lehtinen
Artenomi YAMK -opiskelija, kulttuurituottaja AMK, seksuaalineuvoja, lyhytterapeuttiopiskelija, valokuvaus- ja Green Care -opintoja

Opetuskerrat

pe 9.9. klo 17.30–20 Etä
la 10.9. klo 12–16 Seurasaari & Kympin Lasten toimisto
ti 13.9. klo 17.30–20 Etä

Saat ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi Zoom-linkin ensimmäiselle opetuskerralle. Lisätietoja antaa satu.lehtinen@kympinlapset.fi.

Mindfulness-valokuvauskurssille mahtuu 16 osallistujaa. Mikäli et pääsekään kurssille, muistathan perua ilmoittautumisesi, jotta varasijalla olevat voivat osallistua.

Ilmoittautuminen