Mindfulness-valokuvauskurssi

  • la 10.9.2022 klo 1014
  • Zoom
Mindfulness-valokuvauskurssi. Valokuva: Satu Lehtinen.

Voimaannu Mindfulness-valokuvauskurssilla

HUOM! Muutos kurssiin. Toteutamme kurssin yksipäiväisenä ja etänä Zoomissa. 

Valokuvaaminen on erinomainen keino päästä kiinni tähän hetkeen. Luonto elvyttää ja palauttaa stressistä. Mindfulness-valokuvauskurssin tarkoituksena on voimaannuttaa ja rentouttaa niin valokuvauksen kuin luonnonkin parissa.

Kurssiohjelma

Kurssilla on yksi opetuskerta etänä Zoomissa. Aloitamme rentoutuksella, jonka jälkeen käymme lyhyesti läpi valokuvaterapian ja valokuvauksen teoriaa. Lounastauon yhteydessä on kuvaustehtävä, jonka jokainen voi tehdä lähiympäristössään. Kuvat toimitetaan Google Drive -kansioon tai sähköpostilla. Iltapäivällä katselemme kuvia yhdessä ja keskustelemme niistä. Kurssin päätteeksi teemme loppurentoutuksen.

Kohderyhmä ja kuvausvälineet

Mindfulness-valokuvauskurssi on suunnattu aikuisille ja noin yli 16-vuotiaille. Välineeksi riittää kännykkäkamera, mutta käyttää voi myös järjestelmä- tai digikameraa.

Kurssin opettajat

Saila Ylönen
Valokuvaterapian menetelmäohjaaja, erikoissairaanhoitaja, kuntoutuksen ohjaaja, työnohjaaja, luontolähtöinen kuntouttava työ (Green Care), kirjallisuusterapiaopintoja

Satu Lehtinen
Artenomi YAMK -opiskelija, kulttuurituottaja AMK, seksuaalineuvoja, lyhytterapeuttiopiskelija, valokuvaus- ja Green Care -opintoja

Opetuskerrat

la 10.9. klo 10–14 Etä (Zoom)

Saat ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi Zoom-linkin, jolla pääset osallistumaan. 

Ilmoittautuminen on päättynyt. Mikäli haluaisit vielä mukaan, voit lähettää viestiä: satu.lehtinen@kympinlapset.fi.