Tapahtumia 2017

Tältä sivulta löydät tietoja yhdistyksemme tulevista tapahtumista.
Ilmoittautuminen eri tapahtumiin on tarkoitettu vain Kympin lasten jäseninä oleville potilasperheille, ellei toisin mainita. Jäsenyys ja jäsenmaksu tarkistetaan tarvittaessa ennen tapahtuman toteutumista. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä.
 

Kuva Aleksin joulukadun avajaisista 2013

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Kympin Lasten toimintaan

 

Kympin Lapsilla on perinteisesti myyntikoju muutamissa Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa. Yhdistyksemme on kutsuttu aikaisemmin Aleksin joulukadun avajaisiin senaatintorille ja  LUX Helsinki -valotapahtumaan.

Tavoitteenamme on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan mm. lasten- ja nuorten leiritoiminnan ja vanhempien vertaistuen järjestämiseksi sekä lisätä yhdistyksemme tunnettavuutta.

Kaipaamme vapaaehtoisia toimijoita tapahtumiin, sekä muuhun toimintaamme. Tapahtumiin mukaan voivat tulla kaiken ikäiset yksin, kaksin tai porukassa. Osallistuminen ei vaadi Kympin lasten jäsenyyttä. Paikalla on aina hallituksen edustaja.

Ilmottautumiset alla olevaan lomakkeeseen.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Retki Linnanmäelle 26.8.2017

Yhdistyksen yksi suosituimmista tapahtumista on retki Linnanmäelle lauantaina 26.8.2017. Yhdistys kustantaa potilasperheidenlapsille (kolme vuotta täyttäneille, mutta alle 18-vuotiaille) rannekkeet 15 euron omavastuuosuudella. Etuus ei siis ole naapureiden tai muiden sukulaista käytettävissä. Rannekkeet jaetaan kokoontumispaikalla Alppilanpuoleisella portilla (Sea Lifen puoleinen pääty) kello 13.00. Varaathan mukaan tasarahan!

Linnanmäen 11 laitetta (KotKot, Kuuputin, Merirosvolaiva, Miniautot, Muksupuksu, Pallokaruselli, Panoraama, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä) ovat maksutta huvittelijoiden käytössä, eli aivan pienimmät eivät tarvitse omaa ranneketta. Siksi yhdistys tarjoaa edulliset rannekkeet vain kolme vuotta täyttäneille potilasperheenjäsenille.

HUOM! Linnanmäki on tuona aikana auki normaalisti, tämä ei siis ole Kympin lasten yksityistilaisuus.

Ilmoittautumislomake Linnanmäkipäivään 26.8.2017

Äidit virkistysviikonlopussa 2014

Äitien viikonloppua vietetään Kuortinkartanossa 18.–20.8.

Viikonlopun aikana verkostoidumme ja nautimme myös ihan omasta ajasta. Ulkoillaan, saunotaan, levätään ja syödään rauhassa. Pääsemme tutustumaan myös meditatiiviseen Mindfulnesiin kokeneen kouluttaja Tiina Hultenin johdattamana. Tiiviskurssin meditaatiohetkien ja joogaharjoitusten kautta pyrimme luomaan mahdollisimman rentouttavan äitien viikonlopun jokaiselle osallistujalle. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Viimehetken ilmoittautumiset: hanna-mari.bennick@kympinlapset.fi

Viikonloppu maksaa 40€/ Kympin lasten jäsenille ja 70€/ ei jäsenille