Tapahtumia

Kympin Lasten vuosikokous 30.3.2021 


HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:n eli Kympin lasten sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tiistaina 30.3.2021 klo 18.00 alkaen etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhdistyksen hallitus on päättänyt, että yhdistyksen vuosikokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ilmoittautuminen viimeistään 22.3.2021 alla olevalla lomakkeella.

 

Yhdistyksen kokous järjestetään koronapandemian vuoksi etänä perustuen lakiin  väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista covid-19-epidemian leviämisen rajoittamiseksi (677/2020) 4 § 2. ja 3. mom.
 

Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020 sekä katsotaan jo alkaneeseen vuoteen 2021. Lisäksi käsitellään yhdistyksen sääntömuutos 7 § osalta, johon yhdistyksen hallitus esittää seuraavaa muutosta (muutos tummennettuna):
 

Kokouksesta on ilmoitettava viimeistään neljätoista (14) päivää ennen kokousta yhdistyksen internet-sivuilla.

Yhdistyksen kokoukset pidetään joko Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai etäyhteyksiä hyödyntäen verkon välityksellä
 

Yhdistyksen kokouksissa jokaisella jäsenellä on yksi ääni. Päätökset tehdään yksinkertaisella ääntenenemmistöllä. Äänten mennessä tasan ratkaistaan vaalit arvalla, mutta muissa asioissa päätökseksi tulee kokouksen puheenjohtajan kannattama mielipide. 


Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen kokouksessa käsiteltäväksi, hänen on ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle viimeistään seitsemän päivää ennen kokousta eli viimeistään 23.3.2021 osoitteeseen info@kympinlapset.fi.


Lisäksi kokouksessa erovuorossa olevien hallituksen jäsenten tilalle valitaan uudet edustajat. Vuosikokouksen esityslista ja kokousmateriaalit on nähtävissä yhdistyksen nettisivuilla ennen kokousta. Osallistumislinkki toimitetaan kokoukseen ilmoittautuneille ennen kokousta.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan!
 

Kympin Lasten vuosikokous 2021

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tunnelmia kevään 2019 juoksusta

Tule mukaan juoksemaan Suomen suurimpaan juoksutapahtumaan

 

Kympin Lapset on jälleen kerran mukana Helsinki City Running dayssa 15.5.2021. Juoksemaan ovat tervetulleita kaikki potilasperheiden jäsenet. 

Matkoja on tarjolla seuraavasti: Helsinki City 5 km, Helsinki City Run 21,097 km ja Helsinki City Marathon 42,196 km sekä lapsille Minimarathon. Lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta https://helsinkicityrunningday.fi

Yhdistys sponsoroi osan osallistumismaksusta, omavastuuhinnat seuraavasti: 

Minimarathon: ei omavastuuta 

Helsinki City 5: 15€ 

Helsinki City Run: 30€ 

Helsinki City Marathon: 30€

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, laita sähköpostia katja.isotalo(at)kympinlapset.fi niin saat ohjeet miten ilmoittautua mukaan iloiseen juoksuporukkaan.  Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.4.

 

Nähdään toukokuussa!

Kuva Aleksin joulukadun avajaisista 2013

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Kympin Lasten toimintaan

 

Kympin lapsilla on perinteisesti myyntikoju muutamissa Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa.

Yhdistyksemme on kutsuttu aikaisemmin esimerkiksi Aleksin joulukadun avajaisiin senaatintorille ja LUX Helsinki -valotapahtumaan.

 

Tavoitteenamme on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan mm. lasten- ja nuorten leiritoiminnan ja vanhempien vertaistuen järjestämiseksi sekä lisätä yhdistyksemme tunnettavuutta.

Kaipaamme vapaaehtoisia toimijoita tapahtumiin, sekä muuhun toimintaamme.

Tapahtumiin mukaan voivat tulla kaiken ikäiset yksin, kaksin tai porukassa. Osallistuminen ei vaadi Kympin lasten jäsenyyttä. Paikalla on aina hallituksen edustaja.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tältä sivulta löydät tietoja yhdistyksemme tulevista tapahtumista.
Ilmoittautuminen eri tapahtumiin on tarkoitettu vain Kympin lasten jäseninä oleville potilasperheille, ellei toisin mainita. Jäsenyys ja jäsenmaksu tarkistetaan tarvittaessa ennen tapahtuman toteutumista. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä.