Tapahtumia

Tältä sivulta löydät tietoja yhdistyksemme tulevista tapahtumista.
Ilmoittautuminen eri tapahtumiin on tarkoitettu vain Kympin lasten jäseninä oleville potilasperheille, ellei toisin mainita. Jäsenyys ja jäsenmaksu tarkistetaan tarvittaessa ennen tapahtuman toteutumista. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä.
 

Kuva Aleksin joulukadun avajaisista 2013

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Kympin Lasten toimintaan

 

Kympin lapsilla on perinteisesti myyntikoju muutamissa Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa.

Yhdistyksemme on kutsuttu aikaisemmin esimerkiksi Aleksin joulukadun avajaisiin senaatintorille ja LUX Helsinki -valotapahtumaan.

 

Tavoitteenamme on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan mm. lasten- ja nuorten leiritoiminnan ja vanhempien vertaistuen järjestämiseksi sekä lisätä yhdistyksemme tunnettavuutta.

Kaipaamme vapaaehtoisia toimijoita tapahtumiin, sekä muuhun toimintaamme.

Tapahtumiin mukaan voivat tulla kaiken ikäiset yksin, kaksin tai porukassa. Osallistuminen ei vaadi Kympin lasten jäsenyyttä. Paikalla on aina hallituksen edustaja.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Vuoden 2019 juoksijoita vähän ennen h-hetkeä!

 

Osallistu Helsinki Running Dayhin 16.5.2020 ja lähde mukaan yhteislenkille 24.2.2020 

Kympin lapset on jälleen kerran mukana Helsinki City Running dayssa. Juoksemaan ovat tervetulleita kaikki potilasperheiden jäsenet.  

Matkoja on tarjolla moneen makuun. Lapset voivat osallistua aamulla klo 9.00 starttaavaan Mini Marathoniin. Isommille juoksijoille on tarjolla 5 kilometrin ECCO Helsinki City 5, Helsinki City Run (puolimaraton) sekä täysi matka eli Garmin Helsinki City Marathon. 

 

Omavastuuhinnat seuraavasti: 

Minimarathon: ei omavastuuta 

Helsinki City 5: 15€ 

Helsinki City Run: 30€ 

Helsinki City Marathon: 30€    

 

Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta: http://www.helsinkirunningevents.fi/ 

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, laita sähköpostia katja.isotalo(at)kympinlapset.fi niin saat ohjeet miten ilmoittautua mukaan iloiseen juoksuporukkaan. 

 

Järjestämme myös pari yhteistä lenkkiä ennen toukokuun h-hetkeä. Ensimmäinen yhteislenkki juostaan tiistaina 24.2.2020. Juoksemaan lähdemme klo 18.00 osoitteesta Messeniuksenkatu 10. Halutessasi voit saapua paikalle aikaisemmin ja vaihtaa juoksuvaatteet paikanpäällä ja jättää ylimääräiset tavarat sisälle säilytykseen. Juoksemaan saa mielellään tulla vaikka ei osallistuisikaan itse juoksutapahtumaan. Juostaan noin tunnin lenkki sellaisella vauhdilla, että kaikki pysyvät mukavasti menossa mukana. Lenkille ei tarvitse ilmoittautua erikseen, riittää kun saavut ajoissa paikalle! 

 

”Valokuva on kuin peili, jolla on muisti.”

 

Uusi valokuvaa, valokuvausta ja tarinankerrontaa hyödyntävä voimavararyhmä syövän sairastaneiden lasten äideille alkaa keväällä. Vertaisryhmässä on mahdollista tehdä löytöretki omiin tunteisiin ja omien voimavarojen äärelle.

Ryhmä on kohdennettu äideille, joiden lapsi on sairastanut syöpää ja hoidot ovat päättymässä tai päättyneet. Ryhmän keskiössä on äitien voimavarojen lisääntyminen raskaan elämänvaiheen jälkeen. Ryhmässä hyödynnetään valokuvia, valokuvausta ja tarinoita.

Ryhmään osallistuminen ei vaadi mitään erityisiä valokuvaustaitoja. Kannattaa tulla mukaan avoimella mielellä tutkimaan omia tunteita ja etsimään ja löytämään voimavaroja turvallisessa vertaisryhmässä. Ryhmäprosessin vuoksi on tärkeää lähtökohtaisesti osallistua kaikkiin ryhmätapaamisiin.

Ryhmä kokoontuu 1.4 (17-19), 8.4 (17-19), 18.4 (10-14), 29.4 (17-19), 9.5 (10-14) ja 13.5 (17-19) Kympin Lasten toimitiloissa Töölössä. Ryhmään otetaan 8 äitiä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään ennakkotehtävä ja lisäohjeistusta ennen ensimmäistä tapaamista. Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja:
Saila Ylönen, kuntoutusohjaaja, valokuvaterapian menetelmäohjaaja 050 427 1832 /saila.ylonen@hus.fi tai
Janina Mäntymaa, 050 543 54 54 / janina.mantymaa@kympinlapset.fi

Ilmoittautuminen voimavararyhmään

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.