Tapahtumia

Tältä sivulta löydät tietoja yhdistyksemme tulevista tapahtumista.
Ilmoittautuminen eri tapahtumiin on tarkoitettu vain Kympin lasten jäseninä oleville potilasperheille, ellei toisin mainita. Jäsenyys ja jäsenmaksu tarkistetaan tarvittaessa ennen tapahtuman toteutumista. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä.
 

Kuva Aleksin joulukadun avajaisista 2013

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Kympin Lasten toimintaan

 

Kympin lapsilla on perinteisesti myyntikoju muutamissa Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa.

Yhdistyksemme on kutsuttu aikaisemmin esimerkiksi Aleksin joulukadun avajaisiin senaatintorille ja LUX Helsinki -valotapahtumaan.

 

Tavoitteenamme on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan mm. lasten- ja nuorten leiritoiminnan ja vanhempien vertaistuen järjestämiseksi sekä lisätä yhdistyksemme tunnettavuutta.

Kaipaamme vapaaehtoisia toimijoita tapahtumiin, sekä muuhun toimintaamme.

Tapahtumiin mukaan voivat tulla kaiken ikäiset yksin, kaksin tai porukassa. Osallistuminen ei vaadi Kympin lasten jäsenyyttä. Paikalla on aina hallituksen edustaja.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lisäehdot näet tästä

Lähde risteilemään

Kiitos Lastenklinikoiden kummien ja Siljan Linen yhteistyön Kympin lasten jäsenperheet pääsevät risteilemään alennettuun hintaa. Etukupongin voi käyttää päivä Tukholmassa risteilyyn Helsingistä tai 23h - risteily Turusta. Risteilyt ovat voimassa la-to lähdöillä ja se on voimassa aina ensi vuoden ystävänpäivään asti, pois lukien joulun ajan ja 11.11.

Risteilyetukuponkien varaus

Äidit virkistysviikonlopussa 2014

Talvista äitien viikonloppua vietetään Kuortinkartanossa 9.–11.2.2018

Viikonlopun aikana verkostoidumme ja nautimme myös ihan omasta ajasta. Ulkoillaan, saunotaan, levätään ja syödään rauhassa.  Ohjelma tarkentuu lähiaikoina, ilmoitamme siitä täällä ja mukaan tuleville äideille.

Pyrimme järjestämään kimppakyytejä joten ilmoitathan mikäli sinä voit ottaa kyytiisi ja mistä kyyditys lähtee. Jos tarvitset kyytiä ilmoitathan mistä tarvitset kyytiä.

Viikonloppu alkaa perjantaina iltapalalla ja päättyy sunnuntaina lounaaseen.

Lisätietoja mira.filatkin@kympinlapset.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Viikonloppu maksaa 40€/ Kympin lasten jäsenille ja 70€/ ei jäsenille