Tapahtumia

Tältä sivulta löydät tietoja yhdistyksemme tulevista tapahtumista.
Ilmoittautuminen eri tapahtumiin on tarkoitettu vain Kympin lasten jäseninä oleville potilasperheille, ellei toisin mainita. Jäsenyys ja jäsenmaksu tarkistetaan tarvittaessa ennen tapahtuman toteutumista. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä.
 

Kuva Aleksin joulukadun avajaisista 2013

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Kympin Lasten toimintaan

 

Kympin lapsilla on perinteisesti myyntikoju muutamissa Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa.

Yhdistyksemme on kutsuttu aikaisemmin esimerkiksi Aleksin joulukadun avajaisiin senaatintorille ja LUX Helsinki -valotapahtumaan.

 

Tavoitteenamme on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan mm. lasten- ja nuorten leiritoiminnan ja vanhempien vertaistuen järjestämiseksi sekä lisätä yhdistyksemme tunnettavuutta.

Kaipaamme vapaaehtoisia toimijoita tapahtumiin, sekä muuhun toimintaamme.

Tapahtumiin mukaan voivat tulla kaiken ikäiset yksin, kaksin tai porukassa. Osallistuminen ei vaadi Kympin lasten jäsenyyttä. Paikalla on aina hallituksen edustaja.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PiiPoo Oy järjestää Kympin lasten infektioriskissä oleville potilaille mahdollisuuden osallistua LEGO-rakennustapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa su 29.9.2019 klo 8:45-9:45

 

PiiPoo Oy järjestää Kympin lasten infektioriskissä oleville potilaille mahdollisuuden osallistua LEGO-rakennustapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa su 29.9.2019 klo 8:45-9:45. yleisöaukioloaikojen ulkopuolella.

Tapahtuma on osallistujille ilmainen. LEGO-tapahtumassa on mahdollista ihailla erilaisia LEGO-näyttelyitä ja rakennella itse hienoja palikkateoksia.