Tapahtumia

Tältä sivulta löydät tietoja yhdistyksemme tulevista tapahtumista.
Ilmoittautuminen eri tapahtumiin on tarkoitettu vain Kympin lasten jäseninä oleville potilasperheille, ellei toisin mainita. Jäsenyys ja jäsenmaksu tarkistetaan tarvittaessa ennen tapahtuman toteutumista. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä.
 

Kuva Aleksin joulukadun avajaisista 2013

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Kympin Lasten toimintaan

 

Kympin lapsilla on perinteisesti myyntikoju muutamissa Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa.

Yhdistyksemme on kutsuttu aikaisemmin esimerkiksi Aleksin joulukadun avajaisiin senaatintorille ja LUX Helsinki -valotapahtumaan.

 

Tavoitteenamme on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan mm. lasten- ja nuorten leiritoiminnan ja vanhempien vertaistuen järjestämiseksi sekä lisätä yhdistyksemme tunnettavuutta.

Kaipaamme vapaaehtoisia toimijoita tapahtumiin, sekä muuhun toimintaamme.

Tapahtumiin mukaan voivat tulla kaiken ikäiset yksin, kaksin tai porukassa. Osallistuminen ei vaadi Kympin lasten jäsenyyttä. Paikalla on aina hallituksen edustaja.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lähde risteilemään

Kiitos Lastenklinikoiden kummien ja Siljan Linen yhteistyön Kympin lasten jäsenperheet pääsevät tänäkin vuonna risteilemään alennettuun hintaa. Etukupongin voi käyttää päivä Tukholmassa risteilyyn Helsingistä 40€/ promenade-hytti tai 23h - risteily Turusta 12€/A-hytti. Risteilyt ovat voimassa la-to lähdöillä, 1.10.-20.12.2018 (ei 12-19.10) & 6.1.-12.2.2019.

Ilmoita yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja saat etukoodin 3-5pv kuluessa. Etukuponkeja on rajoitettu määrä ja ne jaetaan ilmoittautumis järjestyksessä.

Lapsensa menettäneiden ohjattu viikonloppu 9.-11.11.2018

Ilmoittautuminen 28.10.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella.

 

Kympin lapset  järjestää marraskuussa lapsensa syöpään menettäneiden perheiden ohjatun viikonlopputapaamiseen. Viikonlopun aikana on vanhemmille varattu aikaa keskustella menetyksestä ja surusta ammattilaisen ohjauksessa sekä pienryhmissä. Lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa tuolle ajalle ja mahdollisuus ikätasoiseen surun käsittelyyn ammattilaisen ohjauksessa.

Viikonloppu on tarkoitettu ensisijaisesti perheille, joiden menetyksestä on kulunut vasta vähän aikaa tai niille perheille, jotka eivät aikaisemmin ole osallistuneet ohjattuun viikonlopppuun. Perheet  voivat osallistua ohjattuun viikonloppuun pääsääntöisesti kaksi kertaa, mutta varapaikoille voivat ilmoittautua myös useammin viikonloppuun osallistuneet perheet. Ryhmään otetaan maksimissaan kahdeksan perhettä ja osallistujille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Viikonlopun teemoja ovat:

•    Voimavarojen ja selviytymisen keinojen lisääminen arjessa

•    Oman ja läheisten suremisen tavan ymmärtäminen ja hyväksyminen

•    Vertaistuen ja osallisuuden kantava voima

•    Lapsen surun tukeminen ja tukemisen keinot

•    Erilaiset tukipalvelut ja vertaispalvelut 

 

Viikonlopussa on täysylläpito. Matkat jokainen perhe kustantaa itse. Myös vapaamuotoiselle yhdessäololle on varattu aikaa, joten sään mukaiset ulkoiluvaatteet ja pelitossut kannattaa ottaa mukaan.

 

Ilmoittautuminen lapsensa menettäneiden viikonloppuun

Osallistuvien vanhempien tiedot

*

Osallistuvien lasten tiedot

Menehtyneen lapsen tiedot

*

Yhteystiedot

*
*

Lisätiedot

*

Tietosuojaseloste

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.