Tapahtumia

Tältä sivulta löydät tietoja yhdistyksemme tulevista tapahtumista.
Ilmoittautuminen eri tapahtumiin on tarkoitettu vain Kympin lasten jäseninä oleville potilasperheille, ellei toisin mainita. Jäsenyys ja jäsenmaksu tarkistetaan tarvittaessa ennen tapahtuman toteutumista. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä.
 

Kuva Aleksin joulukadun avajaisista 2013

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Kympin Lasten toimintaan

 

Kympin lapsilla on perinteisesti myyntikoju muutamissa Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa.

Yhdistyksemme on kutsuttu aikaisemmin esimerkiksi Aleksin joulukadun avajaisiin senaatintorille ja LUX Helsinki -valotapahtumaan.

 

Tavoitteenamme on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan mm. lasten- ja nuorten leiritoiminnan ja vanhempien vertaistuen järjestämiseksi sekä lisätä yhdistyksemme tunnettavuutta.

Kaipaamme vapaaehtoisia toimijoita tapahtumiin, sekä muuhun toimintaamme.

Tapahtumiin mukaan voivat tulla kaiken ikäiset yksin, kaksin tai porukassa. Osallistuminen ei vaadi Kympin lasten jäsenyyttä. Paikalla on aina hallituksen edustaja.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Vuoden 2017 juoksuporukka.

Kympin Lapset osallistuu Helsinki City Run-puolimaratonille

 

Kympin Lapset osallistuu lauantaina 19.5.18 juostavaan Sportyfeel Helsinki City Run -puolimaratoniin. Juoksemaan ovat tervetulleita kaikki potilasperheiden jäsenet ikään, kokoon, kuntoon tai aiempaan juoksukokemukseen katsomatta. City Runin ensimmäinen lähtö on aiemmista vuosista poiketen jo aamupäivällä klo 11.15 alkaen. Omavastuu tapahtumaan 30€. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.4.18. Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta: http://www.helsinkicityrun.fi/etusivu

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, laita sähköpostia katja.isotalo(at)kympinlapset.fi niin saat ohjeet miten ilmoittautua mukaan iloiseen juoksuporukkaan.