Tapahtumia 2017

Tältä sivulta löydät tietoja yhdistyksemme tulevista tapahtumista.
Ilmoittautuminen eri tapahtumiin on tarkoitettu vain Kympin lasten jäseninä oleville potilasperheille, ellei toisin mainita. Jäsenyys ja jäsenmaksu tarkistetaan tarvittaessa ennen tapahtuman toteutumista. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä.
 

Kuva Aleksin joulukadun avajaisista 2013

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Kympin Lasten toimintaan

 

Kympin Lapsilla on perinteisesti myyntikoju muutamissa Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa. Yhdistyksemme on kutsuttu aikaisemmin Aleksin joulukadun avajaisiin senaatintorille ja  LUX Helsinki -valotapahtumaan.

Tavoitteenamme on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan mm. lasten- ja nuorten leiritoiminnan ja vanhempien vertaistuen järjestämiseksi sekä lisätä yhdistyksemme tunnettavuutta.

Kaipaamme vapaaehtoisia toimijoita tapahtumiin, sekä muuhun toimintaamme. Tapahtumiin mukaan voivat tulla kaiken ikäiset yksin, kaksin tai porukassa. Osallistuminen ei vaadi Kympin lasten jäsenyyttä. Paikalla on aina hallituksen edustaja.

Ilmottautumiset alla olevaan lomakkeeseen.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lisäehdot näet tästä

Lähde risteilemään

Kiitos Lastenklinikoiden kummien ja Siljan Linen yhteistyön Kympin lasten jäsenperheet pääsevät risteilemään alennettuun hintaa. Etukupongin voi käyttää päivä Tukholmassa risteilyyn Helsingistä tai 23h - risteily Turusta. Risteilyt ovat voimassa la-to lähdöillä ja se on voimassa aina ensi vuoden ystävänpäivään asti, pois lukien joulun ajan ja 11.11.

Risteily etukuponkien varaus