Tapahtumia

Tältä sivulta löydät tietoja yhdistyksemme tulevista tapahtumista.
Ilmoittautuminen eri tapahtumiin on tarkoitettu vain Kympin lasten jäseninä oleville potilasperheille, ellei toisin mainita. Jäsenyys ja jäsenmaksu tarkistetaan tarvittaessa ennen tapahtuman toteutumista. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä.
 

Kuva Aleksin joulukadun avajaisista 2013

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Kympin Lasten toimintaan

 

Kympin lapsilla on perinteisesti myyntikoju muutamissa Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa.

Yhdistyksemme on kutsuttu aikaisemmin esimerkiksi Aleksin joulukadun avajaisiin senaatintorille ja LUX Helsinki -valotapahtumaan.

 

Tavoitteenamme on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan mm. lasten- ja nuorten leiritoiminnan ja vanhempien vertaistuen järjestämiseksi sekä lisätä yhdistyksemme tunnettavuutta.

Kaipaamme vapaaehtoisia toimijoita tapahtumiin, sekä muuhun toimintaamme.

Tapahtumiin mukaan voivat tulla kaiken ikäiset yksin, kaksin tai porukassa. Osallistuminen ei vaadi Kympin lasten jäsenyyttä. Paikalla on aina hallituksen edustaja.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Osallistu Helsinki Running Dayhin 18.5.2019

 

Perinteinen, Kympin Lasten jäsenten vuosittain juoksema Helsinki City Run on laajentunut isoksi, koko päivän Helsinki City Running Day –tapahtumaksi, joka juostaan lauantaina 18.5.2019.  

Tänä vuonna matkoja on tarjolla moneen makuun. Lapset pääsevät kirmaamaan jo aamulla klo 9.00 starttaavaan Mini Marathoniin, isommat juoksijat voivat valita peräti kolmesta eri pituisesta matkasta. Puolimaratonin mittaisen Helsinki City Runin lisäksi valittavana on myös täysi matka eli Garmin Helsinki City Marathon sekä mukava 5 kilometrin mittainen Helsinki City 5. 

Ja totuttuun tapaan juoksemaan ovat tervetulleita kaikki potilasperheiden jäsenet ikään, kuntoon tai aiempaan juoksukokemukseen katsomatta. Omavastuut seuraavasti: 

Minimarathon: ei omavastuuta 

Helsinki City 5: 15€ 

Helsinki City Run: 30€ 

Helsinki City Marathon: 30€    

Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta: www.helsinkirunningevents.fi

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, laita sähköpostia katja.isotalo(at)kympinlapset.fi niin saat ohjeet miten ilmoittautua mukaan iloiseen juoksuporukkaan.

 

Tunnelmia ennen City Runin lähtöä parin vuoden takaa

Teatteriesitys Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset infektioriskissä oleville perheille 26.6.2019

 

Riihimäen nuorisoteatteri kutsuu tämän kesän teatteriesityksensä kenraaliharjoitukseen 26.6. klo 18.30 infektioriskissä olevia perheitä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikissa lasten syöpä- ja veritautien osastoilla (HUS, TAYS, TYKS, KYS, OYS) parhaillaan hoidoissa olevat lapset perheineen (infektioriski). 

 

Varmistathan tarvittaessa luvan osallistua tapahtumaan hoitavalta lääkäriltä. Huomioithan, että tapahtumaan ei voi osallistua, jos perheessä sairastetaan tai on juuri sairastettu helposti tarttuvaa infektiota (esim. nuha, vatsatauti). 
Teatteriesitys on ulkona, joten varustaudu sopivalla vaatetuksella.

Sinikka ja Tiina Nopolan rakastettu lastenkirja nyt kesäteatterin lavalla Allinnan montussa!
Kattilakosken perhe lähtee lomalle, mutta saavat kesänaapurikseen eriskummallisen parivaljakon. Vauhtia ja koomisia tilanteita ei tästä tarinasta puutu, kun lapset yrittävät selvittää mistä ihmeestä todella on kyse. 
Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on energinen ja valloittava koko perheen musiikkinäytelmä, josta riittää iloa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Käsikirjoitus Sinikka ja Tiina Nopola

Sävellys Iiro Rantala

Ohjaus Laura Ikonen

Musiikin sovitus Tony Sikström

Koreografi Nelli Ojapalo

Esitykset: Allinnan Monttu, Penttilänkatu 3, Riihimäki

Esityspaikan vieressä parkkipaikka


Ilmoittautuminen Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset teatteriesitykseen