Tapahtumia

Teatteriesitys Ella ja jättipotti infektioriskissä oleville perheille 15.7.2020

 

Riihimäen nuorisoteatteri kutsuu tämän kesän teatteriesityksensä kenraaliharjoitukseen 15.7. klo 18.30 infektioriskissä olevia perheitä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikissa lasten syöpä- ja veritautien osastoilla (HUS, TAYS, TYKS, KYS, OYS) parhaillaan hoidoissa olevat lapset perheineen (infektioriski). 

Varmistathan tarvittaessa luvan osallistua tapahtumaan hoitavalta lääkäriltä. Huomioithan, että tapahtumaan ei voi osallistua, jos perheessä sairastetaan tai on juuri sairastettu helposti tarttuvaa infektiota (esim. nuha, vatsatauti). 
Teatteriesitys on ulkona, joten varustaudu sopivalla vaatetuksella.

 


Tietoa esityksestä:

Riihimäen Nuorisoteatteri toteuttaa Ella ja Jättipotti-esityksen Allinnan montun kesäteatterissa kesällä 2020

Tänä kesänä Allinnan Montun kesäteatterissa nähdään Timo Parvelan suosittuun lastenkirjasarjaan perustuva Ella ja jättipotti

Ella, Pate, Samppa, Pukari, Hanna, Tiina ja Tuukka muodostavat kekseliään kaveriseitsikon alakoulun 2A-luokalta. Lapset löytävät koulun roskiksesta voittoisan lottokupongin, joka kuitenkin katoaa salaperäisesti. Mysteeri kuorii vilkkaalla mielikuvituksella varustetusta ryhmästä agenttijoukon, jonka rikollisjahdissa kukaan ei ole epäilysten ulkopuolella – ei edes lasten oma opettaja, jolla stressiä riittäisi ihan kotitarpeiksi uudessa perheenlisäyksessäkin.

Tiiviin kaveriporukan ystävyys joutuu koetukselle, kun äkkirikastumisen toivo saa lapsetkin hetkeksi unohtamaan, mikä elämässä oikeasti on tärkeää.

Ella ja jättipotti tarjoaa hupia lapsille, jännitystä isille, hyviä vinkkejä äideille ja lohtua opettajille.

Timo Parvela, Minna-Stiina Saaristo-Vellinki

Ohjaus Laura Ikonen

___________

Riihimäen Nuorisoteatteri järjestää kesäteatteri-esitykset valtioneuvoston ohjeiden mukaisesti. Tulemme rajaamaan väkimäärää ja mukauttamaan tarvittaessa toimintaa. Saamme vielä toukokuun aikana lisätietoa viranomaisilta rajoituksiin liittyvistä ohjeista, mutta olemme valmistautumassa upeaan kesäteatterikesään.

Heinäkuun esityksissä tullaan huomioimaan turvavälit, perheet toki pääsevät istumaan lähekkäin. Riihimäen Nuorisoteatterin henkilökunta saa ylimääräistä lisähygieniakoulutusta ja asiakkaille viestitään monipuolisesti turvaväli- ja hygieniaohjeistuksista kesäteatterin alueella. Kesäteatterissa  löytyy käsienpesupaikan lisäksi runsaasti käsien desinfiointimahdollisuuksia. Lisäksi huolehdimme koko alueen säännöllisestä siivoamisesta, puhtaanapidosta ja desinfioinnista.

Esitykset: Allinnan Monttu, Penttilänkatu 3, Riihimäki

Esityspaikan vieressä parkkipaikka

Ella ja jättipotti 15.7. Riihimäen nuorisoteatterilla

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuva Aleksin joulukadun avajaisista 2013

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Kympin Lasten toimintaan

 

Kympin lapsilla on perinteisesti myyntikoju muutamissa Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa.

Yhdistyksemme on kutsuttu aikaisemmin esimerkiksi Aleksin joulukadun avajaisiin senaatintorille ja LUX Helsinki -valotapahtumaan.

 

Tavoitteenamme on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan mm. lasten- ja nuorten leiritoiminnan ja vanhempien vertaistuen järjestämiseksi sekä lisätä yhdistyksemme tunnettavuutta.

Kaipaamme vapaaehtoisia toimijoita tapahtumiin, sekä muuhun toimintaamme.

Tapahtumiin mukaan voivat tulla kaiken ikäiset yksin, kaksin tai porukassa. Osallistuminen ei vaadi Kympin lasten jäsenyyttä. Paikalla on aina hallituksen edustaja.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Vuoden 2019 juoksijoita vähän ennen h-hetkeä!

 

Osallistu Helsinki Running Dayhin 16.5.2020 ja lähde mukaan yhteislenkille 24.2.2020 

Kympin lapset on jälleen kerran mukana Helsinki City Running dayssa. Juoksemaan ovat tervetulleita kaikki potilasperheiden jäsenet.  

Matkoja on tarjolla moneen makuun. Lapset voivat osallistua aamulla klo 9.00 starttaavaan Mini Marathoniin. Isommille juoksijoille on tarjolla 5 kilometrin ECCO Helsinki City 5, Helsinki City Run (puolimaraton) sekä täysi matka eli Garmin Helsinki City Marathon. 

 

Omavastuuhinnat seuraavasti: 

Minimarathon: ei omavastuuta 

Helsinki City 5: 15€ 

Helsinki City Run: 30€ 

Helsinki City Marathon: 30€    

 

Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta: http://www.helsinkirunningevents.fi/ 

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, laita sähköpostia katja.isotalo(at)kympinlapset.fi niin saat ohjeet miten ilmoittautua mukaan iloiseen juoksuporukkaan. 

 

Järjestämme myös pari yhteistä lenkkiä ennen toukokuun h-hetkeä. Ensimmäinen yhteislenkki juostaan tiistaina 24.2.2020. Juoksemaan lähdemme klo 18.00 osoitteesta Messeniuksenkatu 10. Halutessasi voit saapua paikalle aikaisemmin ja vaihtaa juoksuvaatteet paikanpäällä ja jättää ylimääräiset tavarat sisälle säilytykseen. Juoksemaan saa mielellään tulla vaikka ei osallistuisikaan itse juoksutapahtumaan. Juostaan noin tunnin lenkki sellaisella vauhdilla, että kaikki pysyvät mukavasti menossa mukana. Lenkille ei tarvitse ilmoittautua erikseen, riittää kun saavut ajoissa paikalle! 

Helsinki City Running Day siirtynyt lokakuun alkuun ja juostaan 3.10.2020

Linnanmäkipäivä 29.8.2020 

 

Yhdistyksen yksi suosituimmista tapahtumista on päivä Linnanmäellä. Tänä vuonna retki järjestetään lauantaina 29.8.2020. Yhdistys kustantaa potilasperheiden lapsille (kolme vuotta täyttäneille, mutta alle 18-vuotiaille) rannekkeet 20 euron omavastuuosuudella. Etuus ei siis ole esim. naapureiden tai muiden sukulaisten käytettävissä. Ilmoittautuneet tullaan noutamaan klo 13.00 Sealifen puolelta pyörätelineiden kohdalta (Tivolitie 1) ja ohjataan Tivolisaliin lippujen jakoa varten. Ole paikalla ajoissa, rannekkeita ei ole mahdollista saada enää tämän jälkeen!

Tämän kesän poikkeuksellisesta kävijäkiintiöstä johtuen myös huoltajille joudutaan varaamaan maksuton puistolippu. Ilmoitathan siis lomakkeella myös muiden mukana tulevien henkilöiden määrän. Mikäli huoltajana ostat itsellesi rannekkeen puistosta, sinun ei tarvitse ilmoittautua maksuttomaan päivälippuun. Lisätietoja lipuista ja kesän poikkeusjärjestelyistä löydät täältä https://www.linnanmaki.fi/fi/rannekkeet-ja-liput/usein-kysytyt-kysymykset-huvikaudella-2020/  

Varaathan mukaasi tasarahan omavastuuosuuden maksua varten! 

Linnanmäen 8 laitetta (Cinema 4D, Kuuputin, Merirosvolaiva, Muksupuksu, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä) ovat maksutta huvittelijoiden käytössä, eli aivan pienimmät eivät tarvitse omaa ranneketta. Siksi yhdistys tarjoaa edulliset rannekkeet vain kolme vuotta täyttäneille potilasperheenjäsenille.

HUOM! Linnanmäki on kyseisenä aikana auki normaalisti, tämä ei siis ole Kympin lasten yksityistilaisuus. Tarvittaessa varmista osallistuminen lääkäriltä.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 23.8.

 

Kympin lasten jäsenyys on Lintsipäivään osallistumisen edellytys!

Nähdään Linnanmäellä!

Ilmoittautumislomake Linnanmäkipäivään 29.8.2020

Tältä sivulta löydät tietoja yhdistyksemme tulevista tapahtumista.
Ilmoittautuminen eri tapahtumiin on tarkoitettu vain Kympin lasten jäseninä oleville potilasperheille, ellei toisin mainita. Jäsenyys ja jäsenmaksu tarkistetaan tarvittaessa ennen tapahtuman toteutumista. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä.