Tapahtumia 2017

Tältä sivulta löydät tietoja yhdistyksemme tulevista tapahtumista.
Ilmoittautuminen eri tapahtumiin on tarkoitettu vain Kympin lasten jäseninä oleville potilasperheille, ellei toisin mainita. Jäsenyys ja jäsenmaksu tarkistetaan tarvittaessa ennen tapahtuman toteutumista. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä.
 

Kuva Aleksin joulukadun avajaisista 2013

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Kympin Lasten toimintaan

 

Kympin Lapsilla on perinteisesti myyntikoju muutamissa Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa. Yhdistyksemme on kutsuttu aikaisemmin Aleksin joulukadun avajaisiin senaatintorille ja  LUX Helsinki -valotapahtumaan.

Tavoitteenamme on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan mm. lasten- ja nuorten leiritoiminnan ja vanhempien vertaistuen järjestämiseksi sekä lisätä yhdistyksemme tunnettavuutta.

Kaipaamme vapaaehtoisia toimijoita tapahtumiin, sekä muuhun toimintaamme. Tapahtumiin mukaan voivat tulla kaiken ikäiset yksin, kaksin tai porukassa. Osallistuminen ei vaadi Kympin lasten jäsenyyttä. Paikalla on aina hallituksen edustaja.

Ilmottautumiset alla olevaan lomakkeeseen.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Retki Linnanmäelle 26.8.2017

Yhdistyksen yksi suosituimmista tapahtumista on retki Linnanmäelle lauantaina 26.8.2017. Yhdistys kustantaa potilasperheidenlapsille (kolme vuotta täyttäneille, mutta alle 18-vuotiaille) rannekkeet 15 euron omavastuuosuudella. Etuus ei siis ole naapureiden tai muiden sukulaista käytettävissä. Rannekkeet jaetaan kokoontumispaikalla Alppilanpuoleisella portilla (Sea Lifen puoleinen pääty) kello 13.00. Varaathan mukaan tasarahan!

Linnanmäen 11 laitetta (KotKot, Kuuputin, Merirosvolaiva, Miniautot, Muksupuksu, Pallokaruselli, Panoraama, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä) ovat maksutta huvittelijoiden käytössä, eli aivan pienimmät eivät tarvitse omaa ranneketta. Siksi yhdistys tarjoaa edulliset rannekkeet vain kolme vuotta täyttäneille potilasperheenjäsenille.

HUOM! Linnanmäki on tuona aikana auki normaalisti, tämä ei siis ole Kympin lasten yksityistilaisuus.

Ilmoittautumislomake Linnanmäkipäivään 26.8.2017

Lentopäivä 12.7.2016

Finnairin Lentokerho ja Kympin lapset tarjoaa jälleen mahdollisuuden lähteä lentämään pienkoneella Helsingin taivaalle. Lentoja järjestetään keskiviikkona 12.7.2015 klo 9.00 aamusta alkaen.
Tänäkin vuonna lennätys tapahtuu kahdella koneella (OH-BDA ja OH-CAY).

Tapahtuma on tarkoitettu vain Kympin lasten potilasjäsenperheille ja ilmoittautuminen tapahtuu jäseneksi ilmoittautuneen nimellä (ei potilaan). Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä. Yhteen koneelliseen mahtuu 3-4 ihmistä.

Järjestäjät pyrkivät sopimaan kaikkien kanssa sopivan ajankohdan, jotta odottaminen jäisi mahdollisimman vähäiseksi. Tarkka ajankohta lennolle osallistujille ilmoitetaan viimeistään heinäkuun alussa.

Finnairin Lentokerhon sivut löytyvät täältä.

Ilmoittautumislomake lentopäivään 12.7.

*
*
*

Pyrimme järjestämään jokaiselle perheelle sopivan ajan, jotta odottelua lentokentällä olisi mahdollisimman vähän. Lennon kesto on n. 15-30 min. Kokonaisuudessa vierailulle lentoasemalla on kuitenkin syytä varata aikaa n. tunti.
Pyydämmekin merkitsemään sopivan/sopivat ajankohdat.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.