Kympin Lasten asunnot ja asuntola

Kympin Lasten asuntolassa ja asunnoissa ehkäistään koronavirusepidemian, influenssan ja kausiflunssan leviämistä seuraavan ohjeistuksen mukaisesti 

 

Asuntoloiden käyttö

Yhdistyksen asuntolaan ja asuntoihin ei tule majoittua, mikäli sinulla on hengitystieinfektion tai flunssan oireita. Mikäli sairastut asuntolassa tai asunnossa ollessasi, ilmoita siitä välittömästi myös Kympin Lasten toiminnanjohtajalle Anu Tikalle (p. 044 244 17 11). Tämä tieto on tärkeää tarvittavan siivouksen järjestämiseksi.

Matkustaminen ja altistuminen

Mikäli olet matkustanut ulkomailla tai olet ollut kontaktissa koronavirukseen sairastuneen tai altistuneen kanssa, et voi majoittua asuntolassa/asunnossa seuraavan 14 vuorokauden aikana.

Hygienia

Kättelystä luovutaan kaikessa yhdistyksen toiminnassa koskien myös asuntolan käyttäjiä. Käsien pesua tehostetaan niin, että kädet pestään ja desinfioidaan aina yhdistyksen asuntolaan/asuntoon tullessa. Käsien kuivaamisessa suositellaan paperia tai henkilökohtaista pyyhettä.

Astioiden ja pyykin pesu

Yhdistyksen pyykinpesusta vastaa pesula, joka osaa pestä pyykin hygieniaohjeistusten mukaisesti. Asuntolan/asuntojen astiat tulee pestä koneessa aina 60 asteessa.

Asuntola Messinen

Asuntola Messisessä on tilaa useamman perheen jäsenille. Tämän asuntolan siivousta tehostetaan viikoittaisella tasolla, silloin kun asuntolassa on useampi huone käytössä. Muiden asuntojen osalta tehostettu siivous tehdään asukkaiden vaihtumisen välissä.

THL -ohjeet

Lisätietoa koronavirustilanteesta saat osoitteesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19 

 

14.3.2020
Kympin Lasten hallitus
 

Honkatie, olohuoneHonkatie, makuuhuoneSusanna-koti, olohuone/makuuhuoneSusanna-koti, ruokailutilaSusanna-koti, keittiö
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.
Messeniuksenkatu 10

Ydistyksen asuntola ja  asunnot tarjoavat majoitusmahdollisuuden perheille, jotka tulevat pidemmältä Suomesta hoitoihin Uuteen lastensairaalaan. Asunnot ovat tarkoitettu useita viikkoja kestäviin sairaalahoitojaksoihin. Asuntola Messinen mahdollistaa myös muutaman päivän majoituksen hoitoihin tulevien lapsien vanhemmille. Asunnot sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä sairaalasta.

Messeniuksenkadun asunnot sijaitsevat Messeniuksenkatu 10 A:ssa:

Asuntola Messinen neljässä majoitushuoneessa on kahdeksan vuodepaikkaa ja lisäksi yhteinen oleskelutila, keittiö, kylpyhuone sekä parveke.

Perhe-Messinen (2h, kk + kph.) tarjoaa majoitusmahdollisuuden kahdelle hengelle, asunnossa on  sohva ja lisäksi lastensänky.

Pikku- Messinen  (1h+ kk+kph) yhdistetty olohuone/makuuhuone keittokomero ja kylpyhuone.Majoitusmahdollisuus kahdelle, asunnossa on vuodesohva ja lisäksi lastensänky.

Asunnot sijatsejat sairaalasta n 500m etäisyydellä.

Yöpyminen maksaa aikuisilta 20,18 euroa/vrk ja lapsilta 5,05 euroa (tästä ei tule Kela korvausta). Yhdistys hakee aikuisten yöpymiskorvauksen asukkaan kotipaikkakunnan Kelalta valtakirjalla. Yhteyshenkilö valtakirjan ja siihen liitettävän lääkärinlausunnon osalta on Taika-osaston osastosihteerit. He huolehtivat asuntojen varaamisesta ja jakamisesta niitä tarvitseville.

Asuntojen kuntoon tai varustukseen liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä yhdistyksen toiminnanjohtajaan Anu Tikkaan puh:044 244 1711, anu.tikka(at)kympinlapset.fi tai Sonja Vuorelaan 0400-300 879, sonja.vuorela(at)kympinlapset.fi