Lapset ja nuoret

Lasten ja nuorten leiritoiminnasta vastaavat hallituksessa Riikka Martikainen ja Sofia Salmijärvi. Yhteystiedot löytyvät Yhteyshenkilöt -sivulla.

Yhdistys järjestää Pertunmaan Kuortissa sijaitsevassa Kuortinkartanossa kesäisin viikon mittaisia kesäleirejä ja talvikaudella viikonloppuleirejä, jotka on tarkoitettu syöpää sairastaville tai sairastaneille yli 7-vuotialle lapsille ja nuorille sekä heidän sisaruksilleen.

Leireille on ilmainen bussikuljetus Helsingistä. Viikonloppuleirien bussit lähtevät Helsingin Rautatientorilta Aleksis Kiven patsaan vierestä perjantaina klo 17.00. Bussi pysähtyy matkan varrella Korsossa, Mäntsälässä ja Lahdessa. Paluumatkalle lähdetään Kuortista n. klo 13.15, jolloin Helsingissä ollaan n. 15.30. Kesäleirien bussikuljetuksista ilmoitetaan leirikirjeessä.

Leireillä lapsista vastaavat palkatut leirinvetäjät, joista toisella on sairaanhoitajan koulutus sekä riittävä määrä isosia. Isoset ovat vähintään 15 vuotta täyttäneitä syöpälasten perheiden nuoria, jotka on valittu Kuortin leiritoiminnasta kokemusta hankkineiden leiriläisten joukosta. Isoset ovat käyneet läpi tehtävään tarvittavan koulutuksen.

Lasten- ja nuortenleirien omakustannushinnat 2019

lasten ja nuorten viikonloppu: 25€/leiriläinen/leiri
lasten ja nuorten kesäleiri: 50€/leiriläinen/ leiri, sisarus 30€

 

 
 

Kesäleirit 2019

Tänä vuonna järjestetään kaksi kesäleiriä, jotka ovat maanantaista perjantaihin. Leireille on bussikuljetus, joka lähtee Helsingistä ja pysähtyy matkan varrella Korsossa, Mäntsälässä ja Lahdessa. Leireille ovat tervetulleita kaikki  7 vuotta täyttäneet potilaat sekä heidän sisaruksensa.

Leirien atänä vuonna alkukesästä on yksi leiri ja loppu kesästä toinen. Lapsen/nuoren on mahdollista osallistua kesän aikana kahdelle leirille, mutta etusijalla ovat aina ne jotka eivät ole viellä tänä kesänä leireilleet.

Kesäleirit ovat seuraavina ajankohtina

Kesis 1: 3.6. – 7.6.    

Kesis 2: 29.7. – 2.8.

Tieto leirille pääsystä Kesis 1. 1.5 jos paikkoja on voi tämänkin jälkeen vielä ilmottautua Kesis 2 tieto leirille pääsystä 1.6 jos paikkoja on voi tämänkin jälkeen ilmottautua.    

Hauskaa leirikesää!

Isosten ilmottautuminen Kesis 2