Lapset ja nuoret

Lasten ja nuorten leiritoiminnasta vastaavat hallituksessa Riikka Martikainen ja Monika Metsälinna. Yhteystiedot löytyvät Yhteyshenkilöt -sivulla.

Yhdistys järjestää Pertunmaan Kuortissa sijaitsevassa Kuortinkartanossa kesäisin viikon mittaisia kesäleirejä ja talvikaudella viikonloppuleirejä, jotka on tarkoitettu syöpää sairastaville tai sairastaneille yli 7-vuotialle lapsille ja nuorille sekä heidän sisaruksilleen.

Leireille on ilmainen bussikuljetus Helsingistä. Viikonloppuleirien bussit lähtevät Helsingin Rautatientorilta Aleksis Kiven patsaan vierestä perjantaina klo 17.00. Bussi pysähtyy matkan varrella Korsossa, Mäntsälässä ja Lahdessa. Paluumatkalle lähdetään Kuortista n. klo 13.15, jolloin Helsingissä ollaan n. 15.30. Kesäleirien bussikuljetuksista ilmoitetaan leirikirjeessä.

Leireillä lapsista vastaavat palkatut leirinvetäjät, joista toisella on sairaanhoitajan koulutus sekä riittävä määrä isosia. Isoset ovat vähintään 15 vuotta täyttäneitä syöpälasten perheiden nuoria, jotka on valittu Kuortin leiritoiminnasta kokemusta hankkineiden leiriläisten joukosta. Isoset ovat käyneet läpi tehtävään tarvittavan koulutuksen.

Lasten- ja nuortenleirien omakustannushinnat

lasten ja nuorten viikonloppu: 25€/leiriläinen/leiri
lasten ja nuorten kesäleiri: 50€/leiriläinen/ leiri, sisarus 30€

Leireille ilmoittautuminen alkaa kaksi viikkoa ennen viikonloppu leirejä ja päättyy viikkoa ennen leiriä.