Ilmoittautuminen lasten ja nuorten toimintaan

Nuorten retki Liesjärven kansallispuistoon

Teemme retken Korteniemen perinnetilalle, joka sijaitsee Liesjärven kansallispuistossa lauantaina 17.7. Retkelle mukaan voivat osallistua vuonna 2007 syntyneet ja sitä vanhemmat syövän sairastaneet nuoret ja heidän sisaruksensa 😀 

Korteniemen perinnetilalla pääset nauttimaan Suomi-filmin maisemista ja pääset eläytymään entisajan metsänvartijan elämään. Perinnetilalla pääsee tutustumaan perinteisiin maatilan askareisiin ja eläimiin ja vanhaan elämäntapaan.

Tutustumme oppaan johdolla perinnetilaan ja saamme opastuksen köyden punontaan. Luontoon tutustumme tilalta kansallispuistoon lähtevillä patikointireiteillä.  Retkieväät syömme perinnetilalla ja iltapäivällä pääsemme saunomaan savusaunaan ja uimaan uimarannalle.

Retkelle on bussi kuljetus joka lähtee aamulla Helsingistä ja palaa illansuussa.

Retken omavastuuhinta on 5€.

Ilmoittautuminen 1.7 asti

Tervetuloa mukaan kesätunnelmaan.


Ilmoittautuminen lasten- ja nuorten kesäleirille 2.-6.8

Lasten- ja nuorten leirit Kuortinkartanossa on tarkoitettu yli 7- vuotiaille syöpää sairastaville/sairastaneille lapsille ja heidän sisaruksilleen.  Leirille on bussikuljetus helsingistä, matkalla kuorttiin bussi pysähtyy myös korson ABCllä, mäntsälässä ja lahdessa. Lisätietoa leireistä 

Tarvitsen kyydin *

Isosten ilmoittautuminen kesikselle

Tämä lomake vain isosille, leiriläiset ilmoittautuvat ylemmällä lomakkeella.

Tulen *

Pelillistä toimintaa sairaala- ja avohoidossa oleville lapsille ja nuorille

Käykö oleminen sairaalassa tai kotona hoitojen aikana pitkäksi? Haluatko peliseuraa suosikkipeliisi? Kaipaisitko tekemistä muiden samassa tilanteessa olevien kanssa? Entä tekisikö mieli saada uusia tuttuja, joiden kanssa viettää aikaa verkossa? Haluaisitko pelata verkossa lautapelejä? Vai kirjoitetaanko kimpassa räppiä? Meillä on sinulle voittamaton tarjous:

Tule viettämään aikaa Discord-palvelimellemme 12.4 alkaen joka maanantai klo. 17-19.00. Palvelimelta löydät juttuseuraa niin ohjaajistamme kuin muista nuorista. Voimme järjestää peliporukoita, katsella yhdessä kissavideoita tai kysellä kuulumisia. Kerro meille mitä juuri sinä haluaisit palvelimella tehdä. Yhdessä kaikki on kuitenkin siistimpää!


Linkki palvelimelle: https://discord.gg/qnNRZwMRxk
Voit myös pyytää ohjaajiamme kaveriksi, ja he voivat kutsua sinut mukaan.

Kaikki 9-17 -vuotiaat ovat tervetulleita mukaan!

Lisätietoja saat Kympin Lasten toiminnanjohtajalta Anu Tikalta numerosta 044-2441711.