Perheiden virkistystoiminta

Perheviikonloppu on oivallinen lomanviettomahdollisuus kaikille jäsenperheille Kuortinkartanon rauhallisessa maalaismiljöössä. Samalla voit tavata muita samanlaisessa elämäntilanteessa olevia perheitä. Kuortinkartanossa järjestetään tänäkin vuonna runsaasti perheviikonloppuja. Perheviikonlopuille ovat tervetulleita myös potilaiden isovanhemmat. Osallistujien on hyvä muistaa, että joukossa voi olla potilaita, joiden on vältettävä infektioita.

Talvella hiihtolomien aikaan ja kesällä järjestetään Kuortinkartanossa myös lomaviikkoja jäsen- ja potilasperheille. Perheviikonloppujen ja lomaviikkojen ajankohdat löydät tapahtumakalenterista.

Mukaan tulevien perheiden on tärkeää muistaa, että joukossa voi olla potilaita, joiden on vielä vältettävä esim. vatsatautia ja vesirokkoa. Mikäli perheenjäsenistäsi joku saattaa infektioita tartuttaa, ei perhe voi viikonlopulle osallistua.

Perheviikonloppujen ja -lomaviikkojen ajankohdat löydät tapahtumakalenterista.

Kyselyihin vastaa Kuortinkartanon vastaava hoitaja Tuula Kurppa. Yhteystiedot: s-posti: toimisto(at)kuortinkartano.fi, puh. 015-680 414.

Kts. myös sivu Kuortinkartano

Leirien ja viikonloppujen (omavastuu-)hinnat:

 

Perheviikonloput:  40€/perhe + 10€/hlö, kuitenkin korkeintaan 100€/perhe

Perhelomat:  60€/ perhe + 15€/hlö

Infektioriskisten viikonloput: 30€/perhe + 10€/hlö, kuitenkin korkeintaan 100€/perhe

Infektioriskisten lomat: 30€/perhe + 10€/hlö

Lasten ja nuorten viikonloppu: 25€/hlö

Lasten ja nuorten kesäleiri: 50€/lapsi/leiri + 30€/sisarus/leiri

Isovanhempien ja lastenlasten yhteinen leiri: 100 €/ ensimmäinen isovanhempi, toinen isovanhempi 50€ + 20€/lapsi

Äitien ja isien viikonloput: 40€ jäsenet / 70€ ei jäsenet

Jos lomien tai perheviikonloppujen omavastuuhinta tuntuu perheen taloudelliseen tilanteeseen nähden ylivoimaiselta, voi maksuun saada helpotusta ottamalla yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan janina.mantymaa@kympinlapset.fi.