Toimintamuodot

 Yhdistys järjestää kursseja ja leirejä omistamassaan Kuortinkartanon kurssikeskuksessa. Lapsille ja nuorille järjestetään viikonloppu- ja kesäleirejä.

Yhdistys ylläpitää osastolla hoidettavina olevien lasten vanhemmille asuntoloita Uuden lastensairaalan lähiympäristössä.

Perheviikonloput ovat potilasperheiden lomanviettomahdollisuus Kuortinkartanon rauhallisessa maalaismiljöössä. Talvella hiihtolomien aikaan ja kesällä järjestetään Kuortinkartanossa myös lomaviikkoja jäsen- ja potilasperheille. Viikonloppujen ja lomaviikkojen aikana perheet tapaavat ja saavat tukea muilta samanlaisessa elämäntilanteessa olevilta perheiltä.

Yhdistys järjestää Uuden lastensairaalan Taika-osastolla joka tiistai-ilta kahvitilaisuuden osastolla hoidossa olevien lasten vanhemmille. Paikalla on keskustelemassa ja tietoa jakamassa yhdistyksen edustaja sekä noin kerran kuussa henkilökunnan edustaja.

Yhdistys ja sen tukijat järjestävät lapsille ja nuorille erilaisia virkistystapahtumia, kuten vuosittain lastenjuhlan, Linnanmäellä käynnin, laskettelupäivän, lennätyspäivän pienkoneilla sekä American Car Showssa vierailun.

Kaikille yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille järjestetään vuosittain kesäjuhla Kuortinkartanossa, jonka ohjelmasta vastaavat yhdistyksen toimintaa tukevat viihdetaiteilijat.

Yhdistyksen talkoilla rakentama lomamaja palvelee kesäaikana osaston potilaiden virkistystä Helsingin Lauttasaaren Länsiulapanniemessä