Perheasuntojen ohjeet

Taika vuodeosaston osastosihteerit hoitavat perheasuntojen varaamisen sekä jakamisen niitä tarvitseville

  • Osastolla vastataan asuntojen varaamisesta ja avainten luovuttamisesta yöpyville vanhemmille
  • Lomakkeet ja lääkärintodistus matkakorvausta varten (Kela SV 67) palautetaan osastosihteereille samalla, kun palautetaan asunnon avain. Osastosihteerit lähettävät valtakirjat Kympin Lasten toiminnanjohtajalle, Anu Tikalle, Messeniuksenkatu 10 A 9, 00250 Helsinki
  • Kun asukkaat vaihtuvat ja asunto tarvitsee siivousliikkeen siivousta, osastosihteerit ilmoittavat vaihdosta Kympin Lasten järjestösihteeri Tiina Kalliolle, joka tilaa siivouksen.Perheasuntojen käyttö / hygienia

Kympin Lasten tarjoaa osastolla hoidettavina olevien lasten vanhemmille yöpymismahdollisuutta sairaalan lähiympäristössä. Perheasunnoissa, Perhe Messinen tai Linnankoski, voi asua tarvittaessa koko perhe. 

Yhdistyksen asuntoihin ei tule majoittua, mikäli sinulla on hengitystieinfektio, flunssa, vatsatauti tai jokin muu tarttuva tauti. Mikäli sairastut asunnossa ollessasi, ilmoita siitä välittömästi myös Kympin Lasten järjestösihteeri Tiina Kalliolle (p. 041 312 0089). Tämä tieto on tärkeää tarvittavan siivouksen järjestämiseksi.

Infektioriskin vähentämiseksi käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Käsien pesua tehostetaan niin, että kädet pestään ja desinfioidaan aina yhdistyksen asuntoihin tullessa. Käsien kuivaamisessa suositellaan paperia tai henkilökohtaista pyyhettä. 

Siivous ja henkilökohtaisen pyykin pesu

Yhdistyksen pyykinpesusta vastaa pesula, joka osaa pestä pyykin hygieniaohjeistusten mukaisesti. 

Asuntojen astiat tulee pestä koneessa aina 60 asteessa. 

Perheet ostavat itse tarvitsemansa WC- ja talouspaperit, pyykkipulverit, saippuat ja muut omat hygieniatuotteensa. Asuntojen siivous ja henkilökohtaisen pyykin pesu on perheiden omalla vastuulla asunnossa asumisen aikana.

Huolto

Tekniset tai akuutit ongelmat 

Akuuteissa ongelmissa otathan yhteyden suoraan taloyhtiön huoltoyhtiöön. Taloyhtiön huoltoyhtiölle kuuluvia vikoja tai ongelmia ovat esim. vuotava hana tai tukkeutunut viemäri. 

Huoltoyhtiön tiedot: Perhe Messinen

Huoltoyhtiö Kotikatu Oy

p. 010 270 8700 (ma-pe 7-16)

p. 010 270 8888 (muut ajat, välitöntä reagointia vaativat asiat)

taka-toolo@kotikatu.fi

Huoltoyhtiön tiedot: Linnankoski 

Talopalvelu Suurkoivu/ Juhana Suurkoivu 

p. 0456789448 talopalvelu@talopalvelu.eu

Asunnossa ilmenevät muut viat ja korjaustarpeet

Jos asunnossa ilmenee muita puutteita tai jotain on mennyt rikki, voit ottaa arkisin virka-aikaan yhteyttä yhdistykseen suoraan.

Kympin Lasten toimisto: 

Järjestösihteeri Tiina Kallio

p. 041 312 0089

tiina.kallio@kympinlapset.fi