SUPERMARSU-teatteriesitys infektioriskissä oleville lapsille sisaruksineen

Riihimäen nuorisoteatteri kutsuu tämän kesän teatteriesityksensä läpimenoon keskiviikkona 29.6. klo 18.30 infektioriskissä olevia perheitä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikissa lasten syöpä- ja veritautien osastoilla (HUS, TAYS, TYKS, KYS, OYS) parhaillaan hoidoissa olevat lapset perheineen (infektioriski). 

Varmistathan tarvittaessa luvan osallistua tapahtumaan hoitavalta lääkäriltä. Huomioithan, että tapahtumaan ei voi osallistua, jos perheessä sairastetaan tai on juuri sairastettu helposti tarttuvaa infektiota (esim. nuha, vatsatauti). 

Teatteriesitys on tänä vuonna sisätiloissa Kino Sammossa, sillä perinteinen kesäteatteripaikka Allinnan monttu on remontissa. 

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA VIIMEISTÄÄN 28.6.2022 klo 20.00

Tietoa esityksestä:

Riihimäen kesäteatterin lavalle lentää tänä kesänä supersuosittu SUPERMARSU!

Emilia Laitinen on 11-vuotias tyttö Itä-Helsingistä, jonka elämän lemmikkimarsun purema mullistaa kertaheitolla. Emilia saa itselleen puremasta supermarsun supervoimat, joiden avulla hän voi puuttua maailmassa tapahtuviin vääryyksiin. Mutta riittääkö voimat pelastamaan Emilian ystävän Simon pahemman luokan vitsipinteestä? Entä miten vanupuikko, muurahaiskarhu ja rakkauskirjeet liittyvät tarinaan? Hyppää mukaan seikkailuun Emilian kanssa ja tule kokemaan, miten ystävyys ja hersyvä huumori lopulta voittavat rasvaiset ilkeydet!

Esitys pohjautuu Paula Norosen Supermarsu lentää Intiaan -kirjaan, joka on Supermarsu-kirjasarjan ensimmäinen osa. Esitys sopii koko perheelle!

Kesto n. 1h 30min.

KIRJAILIJA: PAULA NORONEN

DRAMATISOINTI: ANTTI MIKKOLA

OHJAUS: LAURA IKONEN

TUOTANTO: RIIHIMÄEN NUORISOTEATTERI


Esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner 

https://rnt.fi/supermarsu/

Ilmoittautuminen SUPERMARSU-teatteriesitykseen 29.6.2022