Ilmoittautuminen perhe- ja vertaistoimintaan

LASTEN LENTORETKI

Lähde: DC-yhdistys

DC-yhdistys järjestää Kympin Lapsille yksityisen lentoretken 4.7.2021 klo 12.30. Lento on osallistujille ilmainen. Mukaan pääsee 19 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lasta saattajineen.  Lentoretkelle voivat tulla Lastenklinikalla tai Lastensairaalassa hoidossa olleet tai Lastensairaalassa hoidossa parhaillaan olevat lapset saattajineen. Parhaillaan hoidossa olevilla lapsilla mukaan voi tulla myös sisarus. Toivomme, että perhettä kohden olisi enintään kaksi lasta ja mahdollinen saattaja, jotta mahdollisimman moni lapsi pääsisi mukaan.

Vaatimukset osallistumiseen: Vaatimukset lentoretkelle ovat, että lapsen tulee olla vähintään 3,5 vuoden ikäinen, ja hänen tulee pystyä istumaan omatoimisesti koneessa. Pyörätuoli ei ole este, mutta sitä ei voida ottaa koneeseen sisälle mukaan, vaan tällöin kyytiin nostetaan käsipelillä. Vanhempien harkinnan mukaan voivat isommat lapset osallistua itsenäisesti lennolle ilman saattajaa, jolloin säästämme jollekin toiselle lapselle paikan. Koneessa on purseri huolehtimassa matkalaisista.

Jokaisella lennolle osallistuvalla tulee olla, ilmailulain vaatimuksen mukaan, mukanaan poliisin myöntämä henkilökortti tai passi. Ilman sitä ei pääse lennolle mukaan.

Lennolle lähteminen: Lennoille lähdetään normaalin TURVATARKASTUKSEN kautta. Turvatarkastuksessa tulee olla viimeistään kello 11.30.. Ohjeistus myös käytössä olevien lääketieteellisten apuvälineiden (pyörätuoli, kainalosauvat, keppi) sekä mahdollisten proteesien tai sydämentahdistimien kannalta ovat samat kuin normaaleja reittilentoja koskevat. Todistukset noista edellä mainituista erityishuomiota vaativista asioista on tarpeen ottaa mukaan. Normaalit reittilentoja koskevat ”nestesäännöt” ovat käytössä sekä elintarvikkeiden että kosmetiikan osalta.

Tapahtuman aikana yli 7-vuotiaat ovat velvollisia käyttämään maskia. Tämän lisäksi suosittelemme käyttämään käsidesiä, jota on tarjolla tapahtuman järjestäjän toimesta.Lisätietoja:                        

Mikko Möltsi                                           

mmoltsi@welho.com                                                    

040 762 9592 (parhaiten klo 16:00 – 21:00 välisenä aikana)

Lentoretkelle ilmoittautuminen on päättynyt. Lento on täynnä ja varasijapaikatkin ovat täyttyneet. 

Kesälomajaksot perheille Kuortinkartanossa kesällä 2021

Kympin Lapset järjestää tänä kesänä kolme kesälomajaksoa perheille, jotka eivät ole infektioriskissä. 
Lomajaksot sijoittuvat kesä- ja heinäkuulle seuraavasti:
29.6.-2.7. Kesäloma I
13.-16.7. Kesäloma II
19.-22.7. Kesäloma III
Kesän aikana järjestettävien lomajaksojen osallistumäärää on rajoitettu tavallisesta ja toiminnassa otetaan huomioon vallitseva epidemiatilanne. Lomajakso toteutetaan, mikäli sille osallistuu vähintään 4 perhettä ja osallistuvia henkilöitä on vähintään 20.

Koronavirusepidemian vuoksi lomajaksolle ei voi osallistua, mikäli osallistuja on sairastunut hengitystieinfektioon ennen lomajaksoa. Tarvittaessa ole yhteydessä hoitavaan lääkäriin.

Lomajaksot eivät sovellu infektioriskissä oleville.

Loman aikana on luvassa rentoa yhdessäoloa sekä ulkona että sisällä. Huomioithan, että loman aikana ei ole ohjattua toimintaa eikä lastenhoitajaa.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.  Ensikertalaiset ovat etusijalla. Ilmoitamme lomalle päässeille osallistumisesta 8.6. alkaen.

Lomalla on täysihoito ja sen hinta on 60€/ perhe + 15€/hlö.

Lisätietoja Tuula Kurppa tai Jaana Vekkeli : p. 015-680 414 / sähköpostitse:  toimisto(a)kuortinkartano.fi

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen kesälomajaksoille 2021

Ilmoittaudun ensisijaisesti lomajaksolle *

Isovanhempien ja lastenlasten yhteinen leiri Kuortinkartanossa 26.-30.7.2020

Tänä kesänä isovanhemmat ja lastenlapset leireilevät heinäkuun lopussa ja nauttivat loppukesän lämmöstä kartanolla. Vaikka perinteinen ajankohta on muuttunut, on leirin ohjelma ja vetäjät samoja kuin aiemminkin. Leirin ohjelmassa on ohjattua kesäistä yhdessäoloa lasten ja isovanhempien kesken, leikkejä, pelejä, rantaelämää, hyvää ruokaa sekä isovanhemmille omat vertaisryhmät.

Leirille ovat tervetulleita noin 4 vuotta täyttäneet entiset ja nykyiset potilaat ja heidän sisaruksensa yhdessä yhden tai useamman isovanhemman kanssa. Leiri alkaa 26.7.2020 klo 16 ja päättyy 30.7.2020 noin klo 13. 

Leirin toteutuksessa ja toiminnoissa otetaan huomioon vallitseva COVID-19 pandemiatilanne.

Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin leiripaikkoja on, etusijalla ovat isovanhemmat, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet, .

Leirimaksuun kuuluu leirin ohjelma ja täysihoito.
100 €/ ensimmäinen isovanhempi, toinen isovanhempi 50€,
lapsi 20€

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 13.6. mennessä:

Ilmoittautuminen isovanhempien ja lastenlasten leirille

Olemme aiemmin osallistuneet isovanhempien ja lastenlasten leirille*