Etusivu

Ajankohtaista

[1-10] [11-20] [21-22]
Kympin Lasten toimintaa on pyöritetty 37 vuotta vapaaehtoisvoimin. Hallituksen jäsenet ja muut vapaaehtoiset ovat vastanneet niin erilaisten tapahtumien järjestämisestä, yhdistyksen asuntojen hallinnoinnista kuin lehden toimittamisestakin. Tänä vuonna haimme STEA:lta ensimmäistä kertaa avustusta työntekijän palkkaamiseksi. STEAn rahoituksen turvin saimme palkattua yhdistyksen historian ensimmäisen toiminnanjohtajan. Sosionomi YAMK, yhteisöpedagogi AMK ja neuropsykiatrinen valmentaja Anu Tikka aloitti Kympin Lasten osa-aikaisen toiminnanjohtajana helmikuun puolivälissä. Hänen ensimmäisiä työtehtäviään on työtilan kunnostaminen Pikku-Messisen asuntoon. Monen muun koulutuksen lisäksi Anulla on myös maalarin ammattitutkinto, joten käsillä tekeminenkin onnistuu häneltä. Anu ottaa vähitellen vastuuta osasta niistä tehtävistä, joista hallituksen jäsenet ovat vastanneet. Kun Anu on ehtinyt perehtyä yhdistyksen toimintaan, tullaan hänen osaamistaan varmasti hyödyntämään monenlaisessa vertaisryhmätoiminnan kehittämisessä. Anun tavoittaa sähköpostitse anu.tikka(at)kympinlapset.fi ja puhelimitse 044-2313233
Muumipeikko on ihmeissään. Talvisessa metsässä lumesta veistetty hevonen vaikuttaa aivan todelliselta. Taustalla odottaa lumen peittämä Muumitalo, jonka lämpöä kohti tietään luotaa Hiihtäjä-Hemuli mukanaan Surku-koira.
Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma avasi ovensa osasto kympin lapsille varsinaisen aukioloajan ulkopuolella, jolloin myös infektioriskissä olevat pääsivät ihailemaan, kokoamaan ja testailemaan rakennelmia omassa porukassaan.
RSS ATOM