Liity & lahjoita

Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäsenmaksu on 25€ vuodessa. Kun vähintään yksi perheen aikuinen on jäsen, koko perhe saa yhdistyksen edut käyttöönsä. 

Lasku lähetetään sähköpostitse osoitteesta noreply(at)yhdistysavain.fi. Lisääthän osoitteen luotettuihin lähettäjiin, jolloin viesti ei vahingossa mene roskapostiin.

Potilasperheiden lisäksi jäseneksi voivat liittyä kaikki aikuiset, jotka pitävät yhdistyksen toimintaa arvokkaana ja tärkeänä. Jäsenmaksu on tällöin myös 25€ vuodessa.

Potilasperheille on paljon etuja. Suosituimpia näistä ovat perheviikonloput, lasten- ja nuortenleirit Kuortinkartanossa sekä erilaiset vuosittaiset retket ja tapahtumat. Yhdistys järjestää lisäksi majoitusta osastolla hoidossa olevien lasten perheille ja virkistystoimintaa osastolla. 

Kaikki jäsenet saavat kaksi kertaa vuodessa Kympin Lapset -lehden (1/osoite). 

Kiitos, että tulet mukaan tärkeään toimintaan!

Täytä jäsenhakemus

Tule vapaaehtoiseksi

Kympin Lapset toimii vapaaehtoispohjalta. Yhdistyksessä on 1500 jäsentä, joista noin puolet on omakohtaisesti kokenut lapsensa syöpäsairauden. 

Yhdistyksen aktiivit ovat tulleet toimintaan mukaan oman lapsen tai lapsenlapsen sairauden kautta. Toiminnan pyörittämisestä ei makseta vapaaehtoisille palkkaa tai palkkioita. Jäseniä on kaikkialta Suomesta.

Kokemusasiantuntijoiden lisäksi otamme mukaan toimintaamme vapaaehtoisia, joilla on halua auttaa ja jokin taito, jota voidaan hyödyntää Kympin Lasten toiminnassa. 

Pääset mukaan toimintaan ottamalla yhteyttä toiminnanjohtajaamme Anu Tikkaan: anu.tikka@kympinlapset.fi tai 044 244 1711.

Lahjoita

Voit tukea toimintaamme tilisiirron tai MobilePayn kautta. 


Tili: FI16 1215 3000 1222 52  

Viite: Lahjoitus


MobilePay: 33729 

(Kympin Lapset lahjoitukset)

Lahjoituksina saadut varat käytetään:

  • Lasten ja nuorten toimintaan; leirien järjestämiseen, lasten ja nuorten viikonlopputoiminnan järjestämiseen, tukiryhmien järjestämiseen, verkkopohjaisten tukiryhmien järjestämiseen, virkistystapahtumien järjestämiseen, koulutustilaisuuksien järjestämiseen.
  • Perhe- ja vertaistoimintaan; tuettujen lomien ja perheviikonloppujen järjestämiseen, virkistystapahtumien järjestämiseen, verkossa tapahtuvien tukiryhmien järjestämiseen.
  • Lapsensa menettäneiden toimintaan; vertaisviikonloppujen järjestäminen, ammatillisesti ohjatun viikonlopputoiminnan järjestäminen, virkistystapahtumien järjestäminen.
  • Muuhun toimintaan: tiedotusmateriaalin tuottamiseen ja toimittamiseen, koulutuksen järjestämiseen, asuntolatoiminnan ylläpitämiseen, yhdistyksen leirikeskuksen ylläpitämiseen.

Tiedot rahankeräysluvasta: 

Rahankeräysluvan saaja
HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry

Rahankeräysluvan myöntäjä
Poliisihallitus / arpajaishallinto

Rahankeräysluvan numero ja myöntämisajankohta
RV/2021/341, 19.3.2021