Kesäjuhlatalkoot Kuortinkartanossa

Tule tekemään Kuortinkartanon kesäjuhlasta yksi kesän parhaista päivistä! 

Tapahtumassa kerätään varoja syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten leiritoiminnan ylläpitämiseen yhdistyksemme kurssikeskuksessa Kuortinkartanossa. Kesäjuhla järjestetään pääosin talkoovoimin ja juhlassa vierailee vuosittain 500–800 henkeä viettämässä kesäistä iltapäivää. Juhlan juontaa jälleen iki-ihana Anna-Liisa Tilus ja tänä vuonna juhlassa esiintyvät upeat artistit Susanna Haavisto ja Suvi Isotalo, Stand up -muusikko Ville Saarenketo ja lastentaiteilija MisseKissa

Kaipaamme rentoon ja iloiseen talkooporukkaamme erilaisia apukäsiä. 

Tarjoamme talkoolaisille majoituksen ja syötävää. Aikaa talkoolaisille jää myös jutusteluun, uintireissuihin ja mukavaan yhdessäoloon. Sauna lämpenee tietysti joka ilta! Lisäksi nuoret ja muut halukkaat voivat saada osallistumisestaan työtodistuksen.

Talkoot alkavat torstaina 20.7. mutta mukaan voit liittyä myös myöhemmin!

Ennen varsinaista juhlapäivää pistetään mm. esiintymislava ja puitteet kuntoon, rakennetaan katsomo ja kojut, kootaan arpajais- ja ongintapalkkiot ja valmistellaan infomateriaaleja sekä ollaan apukäsinä keittiössä. 

Kesäjuhlapäivänä, lauantaina 22.7. tehdään viimeiset juhlavalmistelut ja kukin saa juhlan ajaksi oman asemapaikkansa, jokaisessa pisteessä on useampi talkoolainen. Eri pisteitä ovat mm. onginta, saappaanheitto, makkaran- ja letunpaisto, parkkiohjaus ja roskishuolto, monen muun homman lisäksi, jokaiselle löytyy jotakin!

Juhlan jälkeen puretaan kaikki yhdessä kojut ja katsomo ja sitten onkin aika yhteiselle ajalle ja päivän kokemuksien jakamiselle!


MAJOITUSTILAT KARTANOLLA TÄYNNÄ (11.7.2023). Ilmoittaudu silti talkoisiin lauantaipäiväksi! Myös telttamajoitus kartanon alueella mahdollinen, jolloin talkooväen ruoka ja muut palvelut käytettävissä. Valitse tällöin sopiva ajanjakso ja  "Minun/meidän on mahdolllista majoittua kartanon ulkopuolella."

Ilmoittautumislomake

Osallistun talkoisiin
Tarvitsen/tarvitsemme majoituksen

Osallistujien tiedot

Osallistuja 1

Osallistuja 2

Osallistuja 3

Osallistuja 4

Osallistuja 5

Osallistuja 6

* Ikä- ja sukupuolitietoja kysytään anonyymia tilastointia varten

Talkoot

Talkoolaisena minua/meitä kuvaa (Voit valita kaikki sopivat
Minulla on voimassa oleva

Kuortinkartanolle etukäteen tiedoksi