Kuortinkartanon kesäjuhla 2023

Lauantaina 22.7. klo 15–19 Kuortinkartanossa juhlitaan taas!

Vietä kesäpäivää koko perheen voimin Kuortinkartanon kesäjuhlassa! Nauti upeasta lavaohjelmasta ja osallistu arpajaisiin, joissa voit voittaa huikean hienoja palkintoja. Juhlan juontaa jälleen iki-ihana Anna-Liisa Tilus ja tänä vuonna juhlassa esiintyvät upeat artistit Susanna Haavisto ja Suvi Isotalo, Stand up -muusikko Ville Saarenketo ja lastentaiteilija MisseKissa

Kesäjuhlissa voit herkutella ruokapisteen herkkuaterialla, lettupisteen räiskäleillä tai grillimakkaralla, kahvia ja pullaa unohtamatta! Ohjelmassa lavaohjelman lisäksi mm. saappaanheittoa ja ongintaa.

Sisäänpääsy on ilmainen. 

Tilaisuuden tuotto käytetään lapsisyöpäpotilaiden leiritoiminnan tukemiseen Kuortinkartanossa.

Kuortinkartano sijaitsee Pertunmaan Kuortissa (Vanhatie 160, 19410 Kuortti). Opastus löytyy Kuortin ABC:ltä. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

ESIINTYJÄT:

Susanna Haavisto & Suvi Isotalo

Tänä vuonna 40-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä  Susanna Haavisto on rakastettu näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä. 

Suvi Isotalo on lauluntekijä-muusikko, joka oman tuotantonsa lisäksi on säveltänyt musiikkia useisiin näyttämöteoksiin ja ollut myös mukana tekemässä kappaleita muille artisteille.

Esityksen aikana kuullaan tarinoita hiekkalaatikon reunalta, Pariisin kaduilta, suhteiden partailta, lapsuuden pettymyksien ovien takaa ja vanhuuden rakkaudesta, kappaleita Jacques Brelin ja Juha Tikan sävellyksiä sekä lauluja Maailman ihanin tyttö- valokuvateoksesta.

Tämä esitys on syntynyt ystävyydestä, joka ei katso ikää. Haavisto on 65-vuotias ja Isotalo on 39-vuotias. Kumpikin on kuitenkin aina – se sama tyttö – kaikkina vuosinaan.

Susanna Haavisto – laulu

Suvi Isotalo – piano, kitara ja laulu

Stand up-muusikko Ville Saarenketo:

Vauhdikasta, sopivan sekopäistä ja mielenkiintoista Ville Saarenketoa kuvaa parhaiten sana stand up-muusikko. Villen lavapersoona on yhtä aikaa vähän pöllö ja koominen mutta silti huikean lahjakas ja taitava. Villen taito yhdistää huimat soittotaidot voimakkaita naurunpyrskähdyksiä aiheuttaviin huomioihin arkielämästä on tuonut keikkojen lisäksi myös menestystä esimerkiksi bassosoolon ja viihdeohjelmien suomenmestaruuskisoissa.

MisseKissa on rakastettu lastentaitelija, jonka mukaansatempaavat laulut sekä inspiroivat tarinat saavat lapset ja lapsenmieliset iloisiksi! Esityksissä tuodaan tärkeitä arvoja esille, kuten hyvät käytöstavat, liikunnan tärkeys ja tunnetaidot. Esitys on vuorovaikutteinen ja lapset osallistuvat leikkeihin MisseKissan ohjauksella.