Kuortinkartanon kesäjuhla

Lauantaina 20.7. klo 15–19 Kuortinkartanossa juhlitaan taas!

Vietä kesäpäivää koko perheen voimin Kuortinkartanon kesäjuhlassa! Nauti upeasta lavaohjelmasta ja osallistu arpajaisiin, joissa voit voittaa huikean hienoja palkintoja. Tänä vuonna juhlassa esiintyvät upeat artistit Paul Elias Trio, laulaja-pianisti Elisa Suominen sekä liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti

Kesäjuhlissa voit herkutella ruokapisteen herkkuaterialla, lettupisteen räiskäleillä tai grillimakkaralla, kahvia ja pullaa unohtamatta! Ohjelmassa lavaohjelman lisäksi mm. saappaanheittoa ja ongintaa.

Sisäänpääsy on ilmainen. 

Tilaisuuden tuotto käytetään lapsisyöpäpotilaiden leiritoiminnan tukemiseen Kuortinkartanossa.

Kuortinkartano sijaitsee Pertunmaan Kuortissa (Vanhatie 160, 19410 Kuortti). Opastus löytyy Kuortin ABC:ltä. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Vuoden 2024 mahtava esiintyjäkaarti on tässä!

Kuva: Liisa Karling

Maltti ja Valtti

Lastenohjelmista suuren suosion saaneet aidot, alkuperäiset liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti ovat liikkeellä. Heidän edesottamuksistaan ei vauhtia eikä vaarattomia tilanteita puutu!

Maltti ja Valtti ovat pikku-fanien suosikkeja. Esitys on fanien odotukset täyttää vauhdikas ja koko perheen valloittava show tärkeistä teemoista.

Esityksen jälkeen Maltti ja Valtti jalkautuvat yleisön pariin valokuvattavaksi sekä jakamaan lapsille virallisia Maltti ja Valtti-leimoja.

Kuva: Samuli Vienola

Paul Elias -trio

Monipuolinen laulaja-lauluntekijä Paul Elias julkaisi syksyllä 2023 toisen albuminsa Post sinä. Albumi on herättänyt huomiota medioissa (Huomenta Suomi, Efter Nio, Rumba) sekä saanut hyvän vastaanoton kuuntelijoiden joukossa ja kerännyt tähän mennessä yhteensä lähes 4 miljoonaa striimiä suoratoistopalveluissa.

Monilahjakas Paul Elias edustaa raikasta ja puhuttelevaa poppia modernilla soundilla, joka resonoi vahvasti myös kuulijoissa. Artistin debyyttialbumi Luonnonvoimii julkaistiin syksyllä 2020. Post sinä -levyltä saatiin etukäteen valloittavat singlet Sanat takas, Pimeän värit, Kato kun mä meen, Post sinä, Karoliina sekä Kolhut ja traumat.

Kuva: Pihla Liukkonen / @kontrastia

Elisa Suominen

Laulaja-pianisti Elisa Suominen tulkitsee musiikkia laidasta laitaan. Kuortinkartanon kesäjuhlissa esityksen teemana on "Voimaannuttavat laulut." Useimmilla meistä on kappale, jonka äärelle palaamme kerta toisensa jälkeen, kun elämä ei näytä kauneinta puoltaan tai kun kaipaamme voimaantumista. Nyt voit ehdottaa laulua kesäjuhlassa esitettäväksi,  ehkäpä joku muukin löytää sitä kautta uuden voimalaulun!

 

Ehdota laulua: