Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma infektioriskissä oleville

Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen tapahtuma, joka tarjoaa nähtävää ja tehtävää koko perheelle.  

Pii Poo tarjoaa jälleen Kympin Lasten infektioriskissä oleville perheille mahdollisuuden vierailla tapahtumassa sen yleisöaukioloajan ulkopuolella su 11.8 klo 8.30-9.45.

LEGO-näyttelyalueella on esillä LEGO-harrastajien omia luomuksia ja näyttelyitä. Tapahtumassa näet Suomen taitavimpien LEGO-rakentajien luomuksia.

Tapahtumassa on kaikkien aikojen suurimmat LEGO-rakentelualueet, joissa palikat eivät lopu! Valtavilla LEGO-rakentelualueilla voit rakentaa useilla eri LEGO-teemoilla.

LEGO DUPLO -rakentelupiste on täynnä erilaisia DUPLO -rakennuspalikoita, jotka sopivat nuorimmille LEGO-rakentelijoille.

Tämä tapahtuma on tarkoitettu vain infektioriskissä oleville potilasperheille. Messukeskus ei ole avoinna muulle yleisölle vierailun aikana. Näytteilleasettajia on paikalla. Varmistathan kuitenkin etukäteen lääkäriltä, että voitte osallistua tapahtumaan. Mukaan mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen päättyy to 8.8.2024.

Saapumisohjeet 

Ilmoittaudun mukaan Pii Poon legorakennustapahtumaan 11.8.2024

Osallistujien tiedot

Osallistuja 1

Osallistuja 2

Osallistuja 3

Osallistuja 4

Osallistuja 5

Osallistuja 6

* Ikä- ja sukupuolitietoja kysytään anonyymia tilastointia varten