Retroleiri

Tule mukaan "Retroleirille"  12.-14.4.24

Viikonloppu vanhoille Kympin Lasten lapsille, nuorille ja isosille vuosimallia 80-20-luku! 

Leirillä voit tavata vanhoja tuttuja ja kuulla juttuja eri vuosikymmeniltä. Tervetuloa siis verestämään leirimuistoja ja tapaamaan Kuortti-kavereita! Viikonloppu vietetään perinteisten leiritouhujen parissa eli pelaillen, lähiympäristössä seikkaillen ja tietenkin syöden hyvin, illanviettoa unohtamatta. Luvassa nostalgisia hetkiä!

Aikataulu on sama kuin viikonloppuleireillä perinteisesti. Aloitamme perjantai-iltana seitsemän maissa ja kotiinlähtö on sunnuntaina kahden maissa. Mikäli olet kiinnostunut kimppakyydistä, mainitse asiasta ilmoittautumislomakkeessa.

Viikonlopussa on täyshoito ja kartano on varattu ainoastaan retrojen käyttöön.

Kenelle:  Entiset Kympin Lasten lapset, nuoret ja isoset, Huom! K-18.

Tapahtuman ajankohta: 12.-14.4.2024

Ilmoittaudu viimeistään: 12.3.2023

Omavastuumaksu: 40€/aikuinen  Lue lisää

Kuljetus: Omakustanteinen

Paikat vahvistetaan osallistujille n. 1kk ennen ajankohtaa.Tämän jälkeen tulleet ilmoittautumiset pyritään vahvistamaan mahdollisimman nopeasti, niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän, kuin paikkoja tarjolla, ovat ensikertalaiset etusijalla.

Ilmoittautumislomakkeen alla lisää tietoa Kuortinkartanosta ja Kympin Lasten tominnasta.

Ilmoittautumislomake

Retroleiri 12.-14.4.24

Osallistuja 1

Osallistuja 2

Osallistuja 3

Osallistuja 4

Osallistuja 5

Osallistuja 6

* Ikä- ja sukupuolitietoja kysytään anonyymia tilastointia varten

Kuortinkartanolle etukäteen tiedoksi

Muut tiedot

Minulle saa lähettää tietoa Kympin Lasten toiminnasta (voit milloin tahansa peruuttaa luvan: info@kympinlapset.fi)
Kimppakyyti
Yhteystietojen luovutus

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn Kympin Lasten tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kuortinkartano

Yhdistyksen omistama kurssi- ja leirikeskus Kuortinkartano sijaitsee Pertunmaalla viitostien varrella, noin 170 kilometrin etäisyydellä Helsingistä. Arkkitehti Axel Mörnen piirtämä päärakennus on valmistunut vuonna 1928. Peruskorjatussa kartanossa on 13 majoitushuonetta, avara ruokailutila, luentosali ja kaksi kabinettia. 

Tekemistä 

Kuortinkartano tarjoaa puitteet monenlaisiin aktiviteetteihin, jotka soveltuvat rauhallisempaan tai vauhdikkaampaan menoon kaiken ikäisille! Kartanolla on tunnelmallisen takkahuoneen lisäksi lapsille leikkihuone, askarteluhuone ja musiikkihuone, biljardipöytä ja suuri valikoima lautapelejä. Iltaisin lämpeää iso puusauna, vaihtoehtoisesti käytössä on myös pienempi sähkösauna. 

Kuortinkartanon pihapiiri on kesäinen paratiisi ja talvella lumen valtakunta. Pihakatoksessa voi paistaa lettuja tai makkaraa ja kodassa tunnelmoida nuotion rätistessä.

Pihapiirissä on myös lasten leikkipaikka ja kentät lentopalloa ja jalkapalloa varten. Lisäksi on mahdollisuus pelata minigolfia, frisbeegolfia, pingistä, koripalloa tai salibandya. Lähiympäristöön voi kesäisin tutustua metsäpolkuja patikoiden, polkupyörällä polkien tai läheisellä järvellä soudellen kartanon soutuveneellä. Lähimmälle uimarannalle on. n.2 km matka. Talvella on mahdollisuus lainata pulkkaa tai potkukelkkaa menopeliksi. Kartanon henkilökunta opastaa välineiden lainassa.

Huoneet ja fasiliteetit

Potilasperheiden tapahtumissa on täysihoito aterioineen. Huoneissa on liinavaatteet valmiina. Huoneista 10 wc-tilat ja yhteiskäytössä olevat kolmessa. Pesutilat ovat yhteiset. Puusaunassa miesten ja naisten vuorot, sähkösaunan voi varata pienemmälle ryhmälle omaksi. Tarvittaessa mahdollisuus myös pyykinpesuun. Kartanolla on muutamat lastenrattaat, joita voi lainata siellä ollessa. Lähimpään kauppaan (Kuortin ABC) on n. 1,2km matka.

Kartanon henkilökunta auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä!