Hae sadunhohtoiseen valokuvataideprojektiin

  • 15.6.15.8.2022

Hae valokuvataideprojektiin 15.8. mennessä

Valokuvataiteilija Kati Saari ja Kympin Lapset tarjoavat satumaisen kuvauskokemuksen kymmenelle lapselle tai nuorelle. 

Valokuvista koostetaan taidenäyttely, jonka jälkeen kuvattavat saavat laadukkaat vedokset omaksi. Tämän lisäksi jokainen saa kaksi digikuvaa.

Haemme kuvattavaksi alle 18-vuotiaita lapsia tai nuoria, joiden syöpähoidot ovat joko juuri käynnissä tai päättyneet parin vuoden sisään. Pieni lapsi voi osallistua vanhempansa kanssa. 

Kuva on taiteilijan luoma visio ja taideteos, jossa asuissa kukkivat monenlaiset kukat vehreiden köynnösten ja lehtien muodostamassa sadunomaisessa maailmassa. 

Kuvattavan persoona ja mieltymykset otetaan huomioon, ja jokaiselle kuvattavalle luodaan oma uniikki asu silkkikukkia hyödyntäen.

Valokuvaus toteutetaan Kympin Lasten toimistotiloissa Helsingissä 7.–18.11. Hakuaikaa on 15.8. asti. Kati Saari ilmoittaa valinnasta syyskuun alkupuolella ja sopii kuvattavien kanssa kuvausajan. 

Taidenäyttely järjestetään joko vuoden 2022 lopussa tai vuonna 2023 Helsingissä. Niin Kympin Lapset kuin valokuvataiteilija Kati Saarikin täyttävät tänä vuonna 40 vuotta. Projekti on osa juhlavuotta. 

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Haku on päättynyt.