Anna mahdollisuus vertaistuelle!

19.5.2023

Tule mukaan tukeman lapsisyöpäpotilaiden vertaisuuteen perustuvien leirien toteuttamista! Vertaistuki antaa toivoa ja voimavaroja. Vertaistukijana sekä saa että antaa. Anna mahdollisuus vertaistuelle!


Heinäkuun 22. päivä järjestämme hyväntekeväisyystapahtuman Kuortinkartanossa. 

Kuortinkartanon kesäjuhla on toteutettu jo viidellä vuosikymmenellä!

Kuortinkartanon kesäjuhlat ovat lähes täysin vapaaehtoisvoimin toteutettava ponnistus, jossa monet entiset ja nykyiset lapsisyöpäpotilaiden perheet laittavat hyvän kiertoon ja ovat omalta osaltaan varmistamassa, että toiminta voi jatkua.

Vapaaehtoisena talkoolaisena toimimisen lisäksi on mahdollista tukea tapahtumaa muutoinkin. Merkittävä osa tapahtuman tuotosta tulee arpajaisista.

Jos pohdit, miten voisit itse olla mukana tukemassa Kympin Lasten toimintaa, tässä keino:

Etsimme yrityskumppaneita sponsoroimaan tavaralahjoituksin arpajaisia, joiden avulla kerätään varoja lapsisyöpäpotilaiden leiritoimintaan Kuortinkartanossa. Haluatko antaa oman panoksesi tai tiedätkö sopivan yrityksen, joka voisi tukea?

Ole yhteydessä Kympin Lasten järjestösihteeri Tiina kallioon (tiina.kallio@kympinlapset.fi)

PSST. Tutustu muihin lahjoittamisen mahdollisuuksiin TÄÄLLÄ

”Kympin Lasten ohjatut leirit lapsisyöpäpotilaille Kuortinkartanossa perustuvat vertaistukeen ja tähtäävät psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Vertaisryhmässä toimiminen tukee lapsisyöpäpotilaiden ja heidän perheidensä laaja-alaista hyvinvointia, niin sairauden aikana kuin sen jälkeenkin.

Leirit mahdollistavat lapsille samassa tilanteessa olevien kohtaamisen ja helpottavat uusien kaverisuhteiden muodostamista.

Lapset saavat pitkäikäisiä ystävyyssuhteita leireillä. Ystävyyssuhteet vähentävät yksinäisyyttä ja parantavat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toimintaan ovat tervetulleita mukaan myös potilaiden sisarukset, sillä sairaus vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin. ”