Kympin Lasten Vuosikokous 26.3.2024

Tervetuloa vuosikokoukseen!

HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:n eli Kympin Lasten sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tiistaina 26.3.2023 kello 18 alkaen Uuden Lastensairaalan Hattivatti-salissa (D-ovi). 

Ennen kokousta kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen.


Tilaisuuden aloittaa professori 

Kirsi Jahnukaisen luento aiheesta 

"Millainen lapsuuden syöpähoito aiheuttaa jälkivaikutuksia?"

Kirsi Jahnukainen on toiminut lastentautien erikoislääkärinä ja lastenhematolgina HUSissa vuodesta 2008 ja lastentautien professorina Helsingin yliopistossa vuodesta 2020.

Tämän jälkeen yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2023 sekä katsotaan jo alkaneeseen vuoteen 2024. Lisäksi kokouksessa erovuorossa olevien hallituksen jäsenten tilalle valitaan uudet edustajat. 

Keväällä vuoden 2023 yhdistyksen vuosikokouksessa esille nousi yhdistyksen virallisen nimen muuttaminen siten, että se kuvaa toimintaympäristöämme tarkemmin. Vuosikokouksen puheenjohtaja Kari Kotirinta antoikin yhdistyksen hallitukselle tehtäväksi valmistella asiaa ja osallistaa siihen yhdistyksen jäsenistöä. Tammikuun aikana on kerätty jäsenistön mielipiteitä kaikille avoimen kyselyn kautta ja hallitus on valmistellut kokoukseen esityksen asiasta. Lue lisää TÄÄLTÄ

Yhdistyksen kokouksissa jokaisella jäsenellä on yksi ääni. Päätökset tehdään yksinkertaisella äänten enemmistöllä. Äänten mennessä tasan ratkaistaan vaalit arvalla, mutta muissa asioissa päätökseksi tulee vuosikokouksen puheenjohtajan kannattama mielipide. 

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen kokouksessa käsiteltäväksi, hänen on ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle viimeistään seitsemän päivää ennen kokousta eli viimeistään 19.3.2024 osoitteeseen info@kympinlapset.fi.

Vuosikokouksen esityslista ja kokousmateriaalit ovat nähtävissä yhdistyksen verkkosivuilla ennen kokousta. 

Vuosikokousmateriaalit julkaistaan maaliskuussa ennakkoon tutustuttaviksi.

Kokoustarjoiluja varten pyydämme ilmoittamaan tulostanne ennakkoon viimeistään 20.3.24 mennessä .

Ilmoittautuminen

Olen Kympin Lasten jäsen

Tule mukaan vaikuttamaan!

Kympin Lapset kutsuu sinut mukaan yhdistystoimintaan hallituksen jäsenenä!

Hallituksessa voit vaikuttaa konkreettisesti toimintaan ja yhdistyksen tulevaisuuden suuntaviivoihin, jotta potilasperheille on tarjolla vaikuttavaa vertaistukea ja laadukasta toimintaa.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu ehdolle ennakkoon tai ota yhteyttä anu.tikka@kympinlapset.fi

Ehdokkaaksi voit asettua myös vuosikokouksessa.


Ilmoittaudun ehdolle Kympin Lasten hallitukseen

Ilmoittaudun ehdolle Kympin Lapset -HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:n hallitukseen