Maahiset -elokuva, kutsu hyväntekeväisyysnäytökseen!

Kympin Lapsilla on ilo kutsua sinut Rasmus Mäntymaan ohjaaman Maahiset-elokuvan hyväntekeväisyysnäytökseen lauantaina 2.12. klo 13.30 Kino Engeliin. Luvassa huikea nuorten tarina ajankohtaisten teemojen äärellä!

Näytöksen lipunmyyntituotto käytetään Kympin Lasten lapsisyöpäpotilasperheiden tukitoimintaan. Liput 15e (aikuiset) ja 5e (lapset). Voit halutessasi tukea yhdistyksen toimintaa suuremmallakin summalla. 

Ovet avataan klo 13.00 ja näytös alkaa klo 13.30. Paikkavaraukset tarkastetaan ja liput lunastetaan saapumisen yhteydessä. 

Maksutavat: MobilePay, pankki- ja luottokortti. Käteinen ei käy.

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa liput ja paikat tästä 

Liput 15e (aikuiset) ja 5e (lapset)

Maahiset-elokuva

Maahiset on nuorten maailmasta nousevia teemoja, kuten suvaitsevaisuutta ja ilmastoahdistusta käsittelevä kokopitkä draamakomedia. 13-vuotiasta liikuntarajoitteista Sakaria kiusataan koulussa. Koulun ulkopuolella hän kuitenkin tutustuu Maahiset-nimiseen ympäristöaktivistien ryhmään, jonka suosioon hän pääsee luovan mielensä takia. Sakari tutustuu myös metsässä asuvaan mystiseen erakkoon, jolta saa tehtäväkseen estää laajemman ympäristörikoksen. Pikkukylään sijoittuvaan tarinaan kietoutuvat pian myös Maahisten sotkuiset perhetilanteet.

Elokuva kuvattiin Jokelan ja Hyvinkään alueella kesällä 2022 ja sen näyttelijät on koottu paikallisista nuorista. Päähenkilönä toimii syöpätaustansa takia liikuntarajoitteinen Eliel Mäntymaa, joka osallistui aktiivisesti myös elokuvan käsikirjoituksen ideointiin. Elokuvan tuottajina toimivat Rasmus Mäntymaa ja Hanns-J. Sajaniemi.

Pituus: 1h 20min
Ohjaus: Rasmus Mäntymaa
Pääosissa: Eliel Mäntymaa, Joonatan Mäntymaa, Elaina Sajaniemi, Ester Solismaa

KATSO ELOKUVAN TRAILERI TÄSTÄ


VOITA LIPPU ITSELLESI JA KAVERILLESI! 

Kommentoi Kympin Lasten Someen, mikä emoji on lempparisi ja olet mukana kilpailussa!

  • Instagramissa jaossa 2x2hlö lippupakettia ja ne arvotaan kaikkien vastanneiden kesken.
  • Facebookissa jaossa 2x2hlö lippupakettia ja ne arvotaan kaikkien vastanneiden kesken

Kilpailu päättyy 24.11. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.