Kympin Lasten toiminnassa ehkäistään koronavirusepidemian, influenssan ja kausiflunssan leviämistä seuraavan ohjeistuksen mukaisesti

14.3.2020

 

  1. Toimintaan osallistuminen

Yhdistyksen tapahtumat, leirit, viikonlopputoiminta ja ryhmät perutaan maanantaista 16.3.2020 alkaen toistaiseksi. Palavereja ja kasvokkain tapahtuvaa toimintaa pyritään välttämään tai järjestämään etäyhteyksin. Minkään muotoiseen toimintaan ei saa osallistua, mikäli olet sairastunut hengitystieinfektioon tai sinulla on flunssaoireita.

  1. Asuntoloiden käyttö

Yhdistyksen asuntoloihin ei tule majoittua, mikäli sinulla on hengitystieinfektion tai flunssan oireita. Mikäli sairastut asuntolassa ollessasi, ilmoita siitä välittömästi myös Kympin Lasten toiminnanjohtajalle Anu Tikalle (p. 044 244 17 11). Tämä tieto on tärkeää tarvittavan siivouksen järjestämiseksi. Asuntolaa ja asuntoja varten on laadittu oma erillinen ohjeistus.

  1. Vanhempien kahvit Taika-osastolla

Yhdistyksen järjestämät tiistai-kahvitukset Uuden lastensairaalan Taika-osastolla keskeytetään toistaiseksi koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi riskiryhmään kuuluvien joukkoon. 

  1. Hygienia

Kättelystä luovutaan kaikessa yhdistyksen toiminnassa ja käsien pesua tehostetaan niin, että kädet pestään aina yhdistyksen tiloihin tullessa ja ennen ruokailua. Jokaisen pesun jälkeen kädet myös desinfioidaan.

  1. Vapaaehtoistyöntekijät

Yhdistyksen vapaaehtoistyöntekijöitä koskee samat ohjeet kuin muitakin toimintaan osallistuvia; yhdistyksen toimintaan ei saa osallistua, mikäli on sairastunut hengitystieinfektioon tai flunssaan.

  1. Matkustaminen ja altistuminen

Mikäli olet matkustanut ulkomailla tai olet ollut kontaktissa koronavirukseen sairastuneen tai altistuneen kanssa, pidättäydy osallistumasta yhdistyksen toimintaan 14 vuorokauden ajan kotiutumisestasi tai altistumisesta.  

  1. Sairastuminen

Mikäli sairastut välittömästi yhdistyksen omistamissa tiloissa vierailun jälkeen tai toimintaan osallistuessasi, ilmoita sairastumisesta välittömästi myös toiminnasta vastaavalle henkilölle ja puhelimitse yhdistyksen toiminnanjohtajalle Anu Tikalle (044 244 17 11).

  1. Tilanteen muutokset

Lisätietoa koronavirustilanteesta saat osoitteesta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19