Kympin Lasten vuosikokous tiistaina 26.3.2024

1.3.2024

Tervetuloa vuosikokoukseen!

HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:n eli Kympin Lasten sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tiistaina 26.3.2023 kello 18 alkaen Uuden Lastensairaalan Hattivatti-salissa (D-ovi). 

Ennen kokousta kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen.


Tilaisuuden aloittaa klo 18.00 professori 

Kirsi Jahnukaisen luento aiheesta 

"Millainen lapsuuden syöpähoito aiheuttaa

jälkivaikutuksia?". 

Kirsi Jahnukainen on toiminut lastentautien erikoislääkärinä ja lastenhematolgina HUSissa vuodesta 2008 ja lastentautien professorina Helsingin yliopistossa vuodesta 2020.

Tämän jälkeen yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2023 sekä katsotaan jo alkaneeseen vuoteen 2024. Lisäksi kokouksessa erovuorossa olevien hallituksen jäsenten tilalle valitaan uudet edustajat. 

Keväällä vuoden 2023 yhdistyksen vuosikokouksessa esille nousi yhdistyksen virallisen nimen muuttaminen siten, että se kuvaa toimintaympäristöämme tarkemmin. Vuosikokouksen puheenjohtaja Kari Kotirinta antoikin yhdistyksen hallitukselle tehtäväksi valmistella asiaa ja osallistaa siihen yhdistyksen jäsenistöä. Tammikuun aikana on kerätty jäsenistön mielipiteitä kaikille avoimen kyselyn kautta ja hallitus on valmistellut kokoukseen esityksen asiasta. Lue lisää TÄÄLTÄ

Yhdistyksen kokouksissa jokaisella jäsenellä on yksi ääni. Päätökset tehdään yksinkertaisella äänten enemmistöllä. Äänten mennessä tasan ratkaistaan vaalit arvalla, mutta muissa asioissa päätökseksi tulee vuosikokouksen puheenjohtajan kannattama mielipide. 

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen kokouksessa käsiteltäväksi, hänen on ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle viimeistään seitsemän päivää ennen kokousta eli viimeistään 19.3.2024 osoitteeseen info@kympinlapset.fi.

Vuosikokouksen esityslista ja kokousmateriaalit ovat nähtävissä yhdistyksen verkkosivuilla ennen kokousta. 

Voit tutustua ennakkoon kokousmateriaaleihin:

Kokoustarjoiluja varten pyydämme ilmoittamaan tulostanne ennakkoon.