"Vertaistuki kantaa vaikeimpinakin aikoina"

Lapsen sairastuessa syöpään koko perheen elämä muuttuu ja huolen, surun ja ilonkin jakamisesta saman kokeneiden kanssa tulee entistäkin merkittävämpää. Lahjoitusvaroilla mahdollistamme yhdessä vertaistoimintaa lapsisyöpäpotilaille, heidän sisaruksilleen, vanhemmilleen ja isovanhemmille. 

Lue Täältä tarkemmin, miten lahjoituksesi auttaa lapsisyöpäpotilaita perheineen. Kiitos, kun haluat olla mukana!

Yritysyhteistyö

Yrityksillä on tärkeä rooli hyvinvoinnin tukena Suomessa. Yrityksen arvot välittyvät valinnoilla ja teoilla, joita se tekee yhteiskuntavastuun osoittamiseksi. Kympin Lapsia tukemalla yritys antaa lapsisyöpäpotilasperheille mahdollisuuden hetken hengähdystaukoon vakavan sairauden aikana ja siitä toipuessa.

Etsimme yrityksistä yhteistyökumppaneita, jotka voisivat sijoittaa oman vastuullisuusresurssinsa lapsisyöpäpotilaiden ja heidän perheidensä hyväksi. Toimimme läpinäkyvästi ja sovimme yrityksen kanssa mihin toiminnan kohteeseen rahat käytetään. Koska toimintamme peruskulut, kuten henkilökunnan palkat, katetaan Sosiaali- ja terveysministeriön avustuksella (www.stea.fi), voimme taata, että lahjoitusvarat käytetään 100 % potilasperheiden tueksi.

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla, MobilePaylla tai vaihtoehtoisesti laskulla.

Lahjoituksen maksun jälkeen saat sähköpostiin kuitin lahjoituksesta, jossa näkyy päivämäärä, lahjoituksen summa sekä lahjoituksen saaja Kympin Lapset (HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry)

Rahalahjoitus ei ole ainoa vaihtoehto! Alla muita arvokkaita tapoja mahdollistaa lapsisyöpäpotilasperheiden tukitoimintaa.

Yritykset voivat olla mukana monin eri tavoin

Teemme mielellämme monipuolista yhteistyötä eri yritysten ja yhteisöjen kanssa. Yhteistyömuoto voi olla suoraan toimintaan kohdistuvan lahjoituksen lisäksi myös tavara- tai palvelulahjoitus. Yhteistyö voi olla jatkuvaa tai kertaluonteista.

  • Yksityisvierailun tarjoaminen omaan yritykseen
  • Yksityisvierailun sponsorointi lapsia innostavaan kohteeseen
    ajallinen tuki, vapaaehtoistyö yhdistyksemme eri toimintojen tukena
  • Tavaralahjoitus, arpajaisvoitoiksi ja ongintapalkinnoiksi Kuortinkartanon kesäjuhlaan, jonka avulla kerätään varoja toimintaan
  • Rahalahjoitus, potilasperheille toteutettavan tukitoiminnan vahvistaminen hoitojen aikana ja niiden jälkeen ja myös tilanteessa, jossa lapsi menehtyy syöpään.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopivin tapa tukea toimintaamme lapsisyöpäpotilaiden hyväksi!

Saat lisää tietoa ottamalla yhteyttä toiminnanjohtajaamme Anu Tikkaan.

puhelin: 044 244 1711
sähköposti: info@kympinlapset.fi tai anu.tikka@kympinlapset.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠